Peteeres utani 9. napon lehet beagyazodas? Nektek voltak tunetei a beagyazodasnak?
Nálam sosem volt.
12-14 nap amugyis a folyamat,5-7nap ebbol vàndorlás
Hmmm. Nekem is ugyanilyen "dolgaim" vannak. Én is a 9. napon vagyok, nekem is megvan a rózsaszín dolog, nekem is tegnap óta iszonyúan feszülnek a melleim, nagyon durván, és én is hétfőre nem várom :)
Nem gondolnám, hogy bárminek is a jele lenne, ennél ahhoz több idő kell, még korai. A kisfiamnál semmi ilyenem nem volt. De egy ember sem egyforma, ahogy egy terhesség sem, úgyhogy bőven lehet, hogy Te ezt érzed. Szorítok, hogy így legyen :)
Megírod jövőhét elején, hogy megjött-e a nemvártad, hogy hogy alakul a dolog? :)
Szerintem lehet a beágyazódás tünete, de bármi másé is. Jobb, ha az ember nem keresi magán a terhestüneteket.
Én most abban a cipőban járok, hogy hétfőre várom, de nagyon...
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Persze megírom majd hogy mi lett a vége. De légyszi te is írd meg! :) Én szurkolok nagyon mindenkinek aki babára vágyik hogy mihamarabb sikerüljön! Majd aki szeretné írja meg hogy mi lett. Baba volt-e vagy sem! :) Bár ahogy én írtam nem hinném hogy terhes lennék már olyan sok helyen olvastam hogy ezt az anya megérzi valami akkor még is csak más. Bár nagyon szeretném, nem akarom beleélni magam. Félek a csalódástól. Itt is annyi helyen olvasom hogy beképzelték a tüneteket és nem lett baba. Én ezt nem akarom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!