Ha kesobb volt a peteeres mint ahogy a nagykonyvben irjak, akkor ugye kitolodik a beagyozadas is kb par nappal a mensi elotteig, akkor meg megjon a menzesz? Remelem ertitek.
Mindenfele keppen 5nap a vandorlas es 8-9 a beagyazodas szoval 14nap mindenkeppen szukseges....!
Nekem a lutealis fazisom 13nap szoval nem telik el menzeszig ovutol a 14..
Neha 12nap. De igyis ugyis 14nap kellett. Es volt is gond. Egyszer koran teszteltem. Nem maradt meg. Megjott.. aztan ujra.. ekkor orvost is valtottam aki E vitamint ajanlott meg folsavat
Ra 3honapra sikerult a menzeszem maradt. Az ovu is. Csak nem jott meg amikor mar megtapadt!:)
Nekem a 19. napon volt ovum, 29 napos ciklussal. 10 dpo-n (nemvárt napján) teszteltem pozitívat, pedig 7 dpo-n vérvételen voltam, és 0 lett a hcg. szóval valahol a 8. és 10. dpo között ágyazódott be. és pontosan tudom, egészen biztosan a 19. napon fogant, ovutesztel és hőmérővel is mértem.
szóval ha terhes vagy, nem jön meg akkor se ha később van az ovu.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!