Előfordult már valakivel, hogy legalább egy hétig barnázott közvetlenül a nem várt menzesz előtt, és terhesség lett belőle?
Nem pont úgy volt nekem, mint neked, de én is barnáztam több ciklusnál, aztán amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, elmentem nődokihoz, elmondtam neki, hogy barnázok, mondtam neki, hogy tuti hormonhiány, ő meg konkrétan nem csinált velem semmit, mert szerinte a barnázás+vérzés napjai egy normál ciklus napjainak számába belefér. (össz 7-8 nap volt - 3-4 nap barna, 4 nap vér) Hiába erősködtem, hogy de pár hónapja még nem volt ilyen, most meg babát akarunk és meg akarom előzni, hogy potyára menjenek a hónapok, egyszerűen elküldött, hogy minden rendben, ne parázzak rá, aztán végül annyit mondott, hogy ha pozitív lesz a tesztem, menjek vissza, ír fel a biztonság kedvéért utrot, de csak azért mert anno a kicsimmel vérzés miatt kellett szednem... gondoltam magamban ez hül*e és köszönöm a nagy semmit...
Aztán csodák csodája, neki volt igaza, mert a "vizsgálat" után több menzeszem nem is jött meg, most 9 hetes kismama vagyok :)
Szóval úgy néz ki nálam igaza volt a dokinak és nem hormonproblémám volt, vagy legalábbis nem olyan szintű, ami problémát okozott volna a teherbeesésnél, vagy a beágyazódásnál, mert az utrot is végül 7. héten kezdtem el szedni, tehát nem a pozitív tesztkor.
Ezt azért írtam le neked, hogy hátha egy kicsit megnyugtatlak.
Drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!