Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg terhesség lehet a...

Zombienyul kérdése:

Tényleg terhesség lehet a menzesz kimaradás oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok kB 1,5 éve szedek fogamzásgátlót. Az utóbbi egy hónapban volt, hogy 2-3 óra kimaradás volt a pontos 18:00 helyett 20-21kor vettem be. Volt hasmenesem de már nem emlékszem pontosan hogy mikor es hogy de vegyük úgy hogy bevettem a gyógyszert és utána volt és még együtt is voltam párommal így akkor a legrosszabb esetet vesszük alapul. Múlt héten 8 órával később vettem be a fogamzásgátló tablettát 18 helyett hajnal 2kor de ez előtt és után nem voltam a párommal.

Tabletta mellett is megszakitasosan vagyunk együtt mert félek a nem kívánatos babatol de ma kellett volna megjonnie és nem jött meg! Hétvégén kirándultunk Bécsbe barátnőm szerint talán befolyasolhatta az izgalom vagy fene tudja.. Ma csináltam is egy tesztet eddig negatív. Miért nem jött meg? A hasam sem fajdogal...

21L

2016. aug. 24. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem feltétlenül.. Lehet hormon zavar is és előfodulhat hogy csak úgy kimarad.. De ha aktív nemi életet élsz védekezés nélkül akkor igen lehet terhesség. Volt már rá példa hogy valaki fogamzásgátló tabletta mellett is terhes lett.. Ha késik a menzid csinálj egy tesztet ha negatív és mégse jön meg akkor menj nőgyógyászhoz, hogy megtud miért késik. 22 L
2016. aug. 24. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

1,

Tanulj meg olvasni 1-es, ha mar jön a gyerek, éppen ideje!

Kérdező!

12 óránál nagyobb csúszás számít.

Hasmenésnél pedig ha a bevételt követő saccperkábé 1 órában többször rádjön a cifra.

Az izgalom, a stressz a művi ciklust nem zavarhatja meg, ugyanakkor NEM kell mindig ugyanaznap megjönnie tabletta mellett sem. Csak annyi a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön!

Az csak kedvező, de nem mindenkinél és mindig jelentkező mellékhatás, hogy általában ugyanakkor jön gyógyszer mellett.

2016. aug. 24. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább csak kezd hozzászokni a szervezeted a gyógyszerhez, nekem is ez volt, hogy egyre később jött meg az 1 hetes szünetben, és egyre kevesebb ideig tartott. Én a nuvaringet használtam. ha negatív a teszt akkor ne izgulj, nagyon kicsi az esélye amúgy is.
2016. aug. 24. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nekem 3 év után kezdett hülyézni a gyógyszer. Kétszer is kimaradt a menzeszem. Ilyenkor gyógyszert kell váltani lehet,hogy nagyon elvékonyítja a nyálkahártyát.
2016. aug. 24. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma reggel meg jött én paraztam túl a dolgot, csak eddig mindig szerdán jött meg. Köszönöm a segitsegeket! :)
2016. aug. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!