Van esély arra, hogy babát várok?
Utoljára július 29-én volt mensim. Azóta négy alkalommal voltunk együtt a férjemmel, az ovulációs naptár szerint három alkalommal a peteérés környékén. Jópár napja fáj az alhasam és meg vannal duzzadva a melleim. Ma reggel hánytam is. Viszont a terhességi teszt negatív volt. 23-án (nem)kellene megjönnie. Viszont nem vagyok sem ideges, sem pattanásos, pedig mindig úgy szoktam lenni az előtte való héten.
Mi a véleményetek? Mikor teszteljek újból? Érdemes? Bizakodhatok,hogy van baba a dologban?
Az együttlét utàn kb 7-10 nap míg megtörténik a beágyazódás. Addig semmilyen teszt sem tudja kimutatni a terhességet mivel még nem termelődött hcg a szervezetben.
Várd meg a 23-adikát és aznap tesztelj.
Ha a tüneteidet baba okozná, akkor már biztos, hogy határozott pozitívnak kellene lennie a tesztnek.
Én extra korán, 5 hetesen kezdtem a rosszullétekkel küzdeni, és már erre is azt mondta az orvosom, hogy ritka "szerencsés" vagyok, hogy már ilyen hamar... Olyat még nem hallottam, hogy valaki nemvárt előtt rosszul van. Az alhasi nyomás stimmelhet, az nekem is volt. Biztos voltam benne, hogy megjön, aztán megis előttem egy tesztet.. :)
Lehet baba, de a hányást még nem ő okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!