Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok ezen 2. csíkot?

Láttok ezen 2. csíkot?

Figyelt kérdés

Röviden: kistestvért szeretnénk! Sajnos a lányom is nagyon nehezen jött, 5 évet vártunk rá... Sajnos rengeteget csalódtam, vártam, reménykedtem, sírtam és még sorolhatnám. Vetélésem is volt sajnos.

Amióta megszültem, lerövidült a ciklusom, ált. 25-26 napos, előtte 33-35 napos volt... hőmérőzöm... az utóbbi 3-4 alkalommal úgy alakult, hogy 2-3 nap vérezgetés volt és utána indult be... le is esett a hőm... most viszont csütörtök délután pici vérzés, el is könyveltem, hogy megjön... pénteken/szombaton szintén nagyon minimális vérzés - 1 tisztasági betét elég volt és azon is alig volt valami... vasárnap már szinte semmi. Ma viszont visszament a hőm 37re, elmúlt a vérzés, rengeteg krémes folyásom van (ami terhességemkor is volt) és gondoltam tesztelek! Szinte rögtön kijött egy nagyon-nagyon-nagyon halvány 2. csík! Amit rögtön láttam is, viszont most aboszolút nem látom, lehet már tényleg csak képzelődöm... természetesen tesztelek újra majd, csak kíváncságból kérdezem, ti láttok valamit? Elvileg a 13. dpo-n vagyok...

[link]

2016. szept. 19. 09:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok, a "hiába reménykeltő" :) azért ezen már tényleg látom, bár nagyon halvány, így ebből azért még bármi lehet, de legyen belőle baba mindenképp! :)

Nekem előző ciklusban két nagyon hasonló tesztem volt, de a végére mégis csak megjött. :( Szóval tényleg bármi lehet.

2016. szept. 20. 08:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen látni gratulálok! :)
2016. szept. 20. 08:13
 23/28 A kérdező kommentje:

Kedves 21-es!

Igen, nagyon halvány, de már 2x olyan erős mint tegnap és egyből kijött, nem száradás után és nem kell erőltetni a szemet... nagyon bízom benne, hogy ebből már csak baba lehet... annak ellenére rettenetesen aggaszt a 3 napi egyhe vérezgetés.... orvoshoz "felesleges" mennem, mert úgyis azt mondja nem lát semmit! Az előző manómmal már 8hetes terhes voltam, a kórházban voltam uh-on, felkültek tesztelni és halvány volt még mindig kicsit, azt mondták ebből bármi lehet még, úgy hogy másnap a kincsben mondták, hogy 8hetes :) szóval lehet nálam amúgy is nagyon későn lesz erős két csíkos :)

2016. szept. 20. 09:08
 24/28 anonim ***** válasza:
Gratulalooookk!!!:)))) vigyazz Magatokra
2016. szept. 20. 09:15
 25/28 anonim ***** válasza:
40%
Bírom, hogy tök magabiztos kismamák írnak ki ilyen kérdéseket. Ha pozitívnak látod élőben és meg is vagy győződve, hogy terhes vagy akkor fölösleges kérdést kiírni. Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.
2016. szept. 20. 09:20
 26/28 A kérdező kommentje:

Akik még követnek!

Mert sokszor én is kíváncsi lettem volna,hogy egy ilyen kérdésnek mi lett a vége!!!

Tegnap voltam uh-on: 6+1 hetes vagyok és már vert az én picikém szíve!!!!

2016. okt. 5. 20:02
 27/28 anonim ***** válasza:
Istenem. Szupi.!!!:) koszonjuk h irtal
2016. okt. 5. 20:34
 28/28 anonim ***** válasza:
Dejo! Gratulalok!
2016. okt. 5. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!