Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok ezen 2. csíkot?

Láttok ezen 2. csíkot?

Figyelt kérdés

Röviden: kistestvért szeretnénk! Sajnos a lányom is nagyon nehezen jött, 5 évet vártunk rá... Sajnos rengeteget csalódtam, vártam, reménykedtem, sírtam és még sorolhatnám. Vetélésem is volt sajnos.

Amióta megszültem, lerövidült a ciklusom, ált. 25-26 napos, előtte 33-35 napos volt... hőmérőzöm... az utóbbi 3-4 alkalommal úgy alakult, hogy 2-3 nap vérezgetés volt és utána indult be... le is esett a hőm... most viszont csütörtök délután pici vérzés, el is könyveltem, hogy megjön... pénteken/szombaton szintén nagyon minimális vérzés - 1 tisztasági betét elég volt és azon is alig volt valami... vasárnap már szinte semmi. Ma viszont visszament a hőm 37re, elmúlt a vérzés, rengeteg krémes folyásom van (ami terhességemkor is volt) és gondoltam tesztelek! Szinte rögtön kijött egy nagyon-nagyon-nagyon halvány 2. csík! Amit rögtön láttam is, viszont most aboszolút nem látom, lehet már tényleg csak képzelődöm... természetesen tesztelek újra majd, csak kíváncságból kérdezem, ti láttok valamit? Elvileg a 13. dpo-n vagyok...

[link]

2016. szept. 19. 09:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%
"Szoktam" latni, de most semmi.:(
2016. szept. 19. 11:47
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy baj van a szememmel, de mintha nagyon halványan látnék ott valami, főleg a 2.csík alját keresve tűnik fel. Még szerintem simán reménykedhetsz!! Szorítok!
2016. szept. 19. 12:01
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
El nem tudom képzelni hol látsz te második csíkot, kedves utolsó. Fölösleges reményeket ébreszteni egy teljesen negatív tesztnél.
2016. szept. 19. 12:12
 14/28 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura, h ovu környékén nem is voltatok együtt... Így hogy szeretnétek kistesót? :O
2016. szept. 19. 12:14
 15/28 anonim ***** válasza:
2 nap múlva tesztelj,majd 2 naponta.Az én szememnek dereng valami,de ez még lehet szellem csík attól...
2016. szept. 19. 12:20
 16/28 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as, semmiféle téves reményeket nem szándékozok kelteni, csupán leírtam, hogy én ott látok valamit és azt is leírtam, hogy hol... Ahogy elnézem nem csak az én szemem lát valamit... Persze attól ugyanúgy lehet szellemcsík vagy száradási. Az, hogy én látok valamit, semmit nem jelent. Viszont nem fogom azért írni, hogy ez totál negatív, ha egyszer nem vagyok benne biztos.
2016. szept. 19. 12:30
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is látok nagyon halványan valamit, nekem ilyen volt és babás is vagyok 5 hetes és 4 napos. Drukkolok, de azért ne éld bele magad, ha ismételtél írj!
2016. szept. 19. 12:35
 18/28 A kérdező kommentje:

"Nekem az a fura, hogy ovu környékén nem is voltatok együtt, így hogy akartok kistesót"

Sajnos ott pont abban a két napban nem tudunk együtt lenni, de nem tudhattam azt sem, hogy a 20. ciklusnapomon fog felmenni hőm, úgy hogy 25-26napos ciklusaim vannak... így utólag persze, hogy azt mondod miért nem voltunk akkor együtt, de ezt előre nem lehet tudni... és az nem 100% hogy akkor volt az ovu... ;) tapasztalat! Becsatoltam a görbémet mikor terhes lettem... na akkor ott mikor volt ovu? Hát nem akkor mikor a program behúzta!

2016. szept. 19. 13:16
 19/28 anonim ***** válasza:

Nekem is igy volt. 1 csepp ver nemi barnazas 3 napig aztan semmi.. a foton en nem latom a masodik csikot,de ha Te eloben igen akkor ott van az.

Azt tanacsoolom,hogy vegyel egy masik fajta tesztet,mert ez nekem is olyan halvany volt pedig 10es lenne de a 25os mar joval sotetebb volt mikor ez epphogy latszott...:-)

2016. szept. 19. 14:45
 20/28 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggeli! Ezen már tuti látjátok :) :) :) Jól láttam már azt tegnap is :)

2016. szept. 20. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!