2/11 anonim válasza:
Szia az elsőn nem látok semmit. A negatívban mintha. Késik már a menzid? Én a Rossmanos Facelle tesztet ajánlom neked sokkal érzékenyebb mint a többi. Nekem az X-epil és a gyógyertári Gabriel teszt negatív lett a rossmanos Facelle meg erős pozitív. Most 9 +6 hetes vagyok 😍
3/11 anonim válasza:
En nem latom, tesztelj ujra 1-2 nap mulva. Drukkolok! :)
6/11 anonim válasza:
3 napja nekem is ilyen lehellet halvány volt a tesztem.. mint neked az első képen látszik.
Élőben te biztosan jobban látod.
Azóta már erősödött a csík.
késik már ?
Én is nem várt napján csináltam az első tesztemet , az volt ilyen lehelletnyi halványka... ha akarom látom ha nem akarom nem látom !
várj pár napot, vagy akár holnap is ellőhetsz egyet, de én a helyedben inkább 2 napot várnék.
Sok sikert
7/11 anonim válasza:
én nem látok semmit. próbáld ki a facelle tesztet, az sokkal jobban mutatja mint az x epil.
8/11 anonim válasza:
Negatív egyértelműen. A pozi csík közelebb van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!