Elkezdjem az utrogestan kúpot? Ti láttok második csíkot?
Figyelt kérdés
Orvosom mondta hogy a 10.dpo tol tesztelhetek és az első leghalvanyabb jelre azonnal kezdjem el a kúpot. 2 vetélésem volt már. Nagyon alacsony a progrszteronom. Mi a véleményetek? Bármilyen választ elfogadok. Nem sértődök meg. Ma vagyok a 10.dpo n amúgy. Valaki lát valamit? Vagy csak én gondolom hogy van 2.csik.?
2016. jan. 12. 10:21
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor csak a fény viszonyok. Marad a mindennapos tesztelés. ...de Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. jan. 12. 10:28
4/15 mandiga válasza:
Vegyél érzékeny tesztet szerintem, ha fontos a kúpot elkezdened. Gyógyszertárba kapsz.
5/15 anonim válasza:
Szerintem még negatív, de sejlik ott valami, látom mire gondolsz... Szurkolok! (azért nem mondanám pozitívnak mert nem látom hogy picit is színe lenne, így meg bőven lehet száradási is, a tesztcsík helye)
6/15 A kérdező kommentje:
Ez elvileg ultra sensitiv. Menszesz elott 4 nappal mutatja ha van baba. 5ml/mq....ennél sztem nem kapok érzékenyebbet sajnos....
2016. jan. 12. 10:32
7/15 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig be is sötétítettem.
8/15 anonim válasza:
szerintem az nem színes második vonal, amit látsz rajta. ott kellene lennie a csíknak, azért van ott a lenyomat.
az a baj, hogy 4 nappal a menzesz előtt nekem még a digitális Clearblue sem mutatta ki sajnos. az orvosod nem tud tesztelni? az enyémnek vannak ilyen csíkjai hozzá. esetleg holnap menj el hozzá.
9/15 anonim válasza:
Nem látok semmit de szerintem a vérteszt pontosabb lenne. Holnapután már jobb eséllyel lenne pozitív a teszt ha van baba, nekem akkor volt de itt 11. dpot is többen írtak már.
10/15 A kérdező kommentje:
Sajnos itt ahol élek nem így megy hogy bemegyek. Még a rák szuresre is 2 hónappal előbb be kell jelentkezni. Ha oda megyek akkor is csak idő pont adás van. Amikor elment a baba akkor is a hcg vérvételre is idő pont kellett. Szval nem egyszerű. ...
2016. jan. 12. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!