Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elkezdjem az utrogestan...

Elkezdjem az utrogestan kúpot? Ti láttok második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

Orvosom mondta hogy a 10.dpo tol tesztelhetek és az első leghalvanyabb jelre azonnal kezdjem el a kúpot. 2 vetélésem volt már. Nagyon alacsony a progrszteronom. Mi a véleményetek? Bármilyen választ elfogadok. Nem sértődök meg. Ma vagyok a 10.dpo n amúgy. Valaki lát valamit? Vagy csak én gondolom hogy van 2.csik.?

2016. jan. 12. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is negatív, de tény, hogy még nagyon korán van, bármi lehet.

Megkérdezhetem mennyire alacsony a progeszteronod? Hogy-hogy nem kell egyből ovu után használnod a kúpot?

2016. jan. 12. 12:09
 12/15 A kérdező kommentje:
2.7 nmol/ l volt múlt hónapban. Állítólag ilyenkor 10 felett kell lennie. Azt mondta az orvos elég a pozitív teszt től használni. Itt erdekesek az orvosok. Azzal sem törődnek h 2 éve nem jön össze a baba....
2016. jan. 12. 13:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Hoppá. Kimaradt egy mondat. A ciklus 2 . felében voltam vervetelen.
2016. jan. 12. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megijeszteni, de ilyen progeszteronnal nem volt ovulációd:/

Biztosan ovuláció után voltál vérvételen? Lehet, hogy abban a hónapban később volt ovud...

2016. jan. 13. 11:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Hááát ha az ovu tesztnek hihettem akkor igen. Ovu után voltam. Nem tudom mennyire megbízhatóak a tesztek. De most találtam egy jó magyar nőgyógyasz t itt ahol lakom. Jövő héten meg latogatom. Hátha jobban foglalkozik majd velem...velünk. ...
2016. jan. 13. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!