Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha teherbe estem akkor fáj a...

Ha teherbe estem akkor fáj a szex?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt még nem volt semmi baj az egyutt létekkel meg az elött se soha,viszont tegnap ota éles szurò fäjdalmat erzek a méhem köröl (mikor megprobalunk ossze bujni) meg hasmenesem is van 2 napja kb.

Nem vagyok benne biztos hogy most sikerult a baba de ha sikerult akkor lehet ez miatt nem jok az egyutt létek?es ez miatt mehet a hasam?

2016. szept. 16. 18:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A szülés közelettével megy a hasa az embernek. Az inkább virus lesz. A fájdalmas együttlét lehet peteéréskor mert elképzelhető lentébb van a méhszáj és fájhat.

A terhességnél a méhszáj fokozatosan felfele halad. Szóval az én véleményem szerint túl korai lenne a tüneted.

2016. szept. 16. 18:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Ovum az 10-11iken volt lehet meg az miatt?
2016. szept. 16. 18:06
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Ne kepzelodj
2016. szept. 16. 19:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem rögtön lesz terhességi tünet.. Legalább egy hétig vándorol a petesejt és még ennyi kell neki ahhoz hogy beágyazódás meg történjen.. Terhesség alatt a hüvely fal megvastagodik. 24 hetes kismama vagyok nekem 14. Héttől volt kellemetlen a szex.. De ez nem mindenkinél van így mert van aki meg végig szexeli a terhességet...
2016. szept. 16. 19:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10-11-én volt ovud, még messze nem estél teherbe, max. megtermékenyültél. A hasmenés nem terhestünet, el se tudom képzelni, mit nem lehet még felvenni a "terhestünetek" közé itt a gyakorin... Jól mondják, lazíts! :)
2016. szept. 16. 19:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy a terhesseg miatt vannak,sot en se mondtam hanem kerdeztem...de koszi annak aki normalisan tudott valaszolni :)
2016. szept. 16. 19:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Szia nekem ovukor szokott fajni az egyuttlet.
2016. szept. 17. 09:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja es mikor nemtudtuk h terhes vagyok akor a parom megjegyezte h tul puha valami oda bent :) ez volt a mèhem nyilvan
2016. szept. 17. 09:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondja hogy mintha,szorosabb lenne oda bent...es kenyelmetlen nekem is :(
2016. szept. 17. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Hat nemtudom dde elobb utobb kiderul van e baba a dologban mikorra nem varod?
2016. szept. 17. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!