Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek csináljak tesztet?...

Szerintetek csináljak tesztet? Kb.1.5 éve szeretnénk babát. Minden féle vizsgálaton átestünk, minden rendben van. Túl vagyok már kb.30 db negatív teszten.

Figyelt kérdés
Most is azt érzem, mint máskor. Derék fájdalom, érzékenyek a melleim. Annyi ami talán más, hogy most korábban kezdett fájni a mellem mint szokott és este 8- kor már alszom, ami nem jellemző. Ti éreztetek olyat, mint menzesz előtt és aztán mégis baba lett? Van egy tesztem talán megcsinálom...
2016. szept. 16. 15:50
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok! POZITÍVVVV!!! A 31.tesztem! Azóta sírok megállás nélkül és a párom is. Olyan furcsa érzés ennyi csalódás után, hogy sikerült. Nem tudok koncentrálni semmire csak ez jár a fejemben! Olyan boldog vagyok!!!
2016. szept. 17. 07:07
 22/38 anonim ***** válasza:

Szuper!!!!! Gratulálok!

1-es voltam. :)

2016. szept. 17. 07:09
 23/38 A kérdező kommentje:
2016. szept. 17. 07:20
 24/38 anonim ***** válasza:
:) milyen csodálatos! Gratulálok!
2016. szept. 17. 07:32
 25/38 anonim ***** válasza:

15ös vagyok

Ez gyönyörű pozi!

Vigyázz magatokra!

2016. szept. 17. 07:47
 26/38 A kérdező kommentje:
El sem tudom hinni, hogy igaz!!?? Mikor érdemes orvoshoz menni? És valaki segítsen már, normális dolog, hogy bő folyásom van? Olyan érzés, mint ha megjönne de színtelen. Ez nem gond?
2016. szept. 17. 08:19
 27/38 anonim ***** válasza:
Gratulalkok! De jo! Bocsi, hogy en valaszolok; en csak egyszer voltam terhes, az is vetelessel vegzodott, de teljesen normalis a sok folyas ahogy a szarazsag is es a folyamatosan megjon erzes! Dokihoz 6. het korul erdemes menni. Nagyon vigyazz magatokra :)
2016. szept. 17. 08:27
 28/38 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gratulációkat!😚 Még most sem tudom elhinni!Remélem nem lesz semmi baj. A derekam az fáj.
2016. szept. 17. 09:48
 29/38 anonim ***** válasza:
Megkönnyeztelek.:* gratulalok!!!! Sok Boldogsagot
2016. szept. 17. 10:18
 30/38 anonim ***** válasza:

Jaj de jooo! Gratulalok!!! Eddig nem akartam irni, de nekem is igy volt. Iszonyuan faradt voltam de full mindjart megjon erzessel. A melleimtol megbolondultam,ugy fajtak... aztan kesett,de annyira tudtam,h meg fog jonni, hogy nem is foglalkoztam vele. Aztan a ferjem hozott tesztet, es eros pozitiv lett. Azota 1 eves a kisfiam :)

Jo babavarast. Vigyazz magatokra!

2016. szept. 17. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!