Szerintetek csináljak tesztet? Kb.1.5 éve szeretnénk babát. Minden féle vizsgálaton átestünk, minden rendben van. Túl vagyok már kb.30 db negatív teszten.
Figyelt kérdés
Most is azt érzem, mint máskor. Derék fájdalom, érzékenyek a melleim. Annyi ami talán más, hogy most korábban kezdett fájni a mellem mint szokott és este 8- kor már alszom, ami nem jellemző. Ti éreztetek olyat, mint menzesz előtt és aztán mégis baba lett? Van egy tesztem talán megcsinálom...2016. szept. 16. 15:50
11/38 A kérdező kommentje:
Van egy mert múlt hónapban 2db- osat vettem. Egy megmaradt. Hát reggelig várok mert még bármi lehetséges. Az orvosom szerint a hsg vizsgálat eredményes lehet.
2016. szept. 16. 18:48
12/38 anonim válasza:
Most hanyadik napnál jársz a ciklusban? Ha 12.nap volt ovu fájdalom,utána még 1-3 nap is eltelhet az igazi ovuig akár! Reggel azért tesztej,szívből kívánok pozitív eredményt! :)
13/38 A kérdező kommentje:
Holnap lesz 31.nap.
2016. szept. 16. 20:25
14/38 A kérdező kommentje:
Ne gondoljátok, hogy mániás tesztelő vagyok. De alig várom a reggelt, semmi tünetet nem képzelek be. Igazából a mell fájdalom ami van, de az van az aktus utáni 5. Naptól. Mármint a valószínősíthető aktustól ami esetleg sikeres lehetett. Holnap megyek dolgozni 7-re reggel tesztelek. És írok mi az eredmény! Köszönöm azoknak akikbe szorult jó indulat! Reggel írok, most viszont alukálok mert rém álmos vagyok.
2016. szept. 16. 20:46
15/38 anonim válasza:
Nem akarok megbántani senkit,nekem is nehezen jöttek össze a gyerekek.2 van a 3.pocakban,de összesen nem lőttem el 30tesztet a 3 terhességig...De kinek hogy!
Drukkolok h sikeresek legyetek!
Írj reggel!
16/38 A kérdező kommentje:
Sajnos, olyan gyógyszert szedek amit abba kellene hagyni ha babám lenne. Illetve abbahagyni nem lehet, de tudják helyettesíteni mással, szóval számít ha késik és fontos a teszt. De már csak 1 évig kell szednem a gyógyszert. 27 éves vagyok és volt egy agydaganatom....no komment
2016. szept. 16. 20:58
17/38 A kérdező kommentje:
És örülök ha más nagy családos én egynek is veszettül tudnék örülni.
2016. szept. 16. 21:00
18/38 anonim válasza:
Én drukkolok neked. Reggel üzenj mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!