Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány, de erősödő ovuteszt?

Halvány, de erősödő ovuteszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ebben a hónapban kezdtem el ovutesztet használni, babát szeretnénk a férjemmel, augusztusban hagytam abba a fog.gàtlót, ezért is tesztelek.

Eddig full negatívakat teszteltem, tegnap du azonban 1-2 perc után megjelent egy halvàny 2. csík, ma ugyanez, talán kicsit erősebb, és rögtön kijött. Tudom, hogy ez még negatívnak számít, míg nem lesz olyan erős, vagy erősebb mint a kontrollcsík. Van olyan, hogy 2-3 nap halvány csík után, a 4. Napra esetleg pozitív lesz a teszt? Csak mert a legtöbben azt írják itt is, hogy egyik nap full semmi, másnap pedig hirtelen erős pozi. ? Kicsit aggódom, hogy nem lesz peteérésem...

A kérdést már egyszer kiírtam, de sajnos elég rossz kategóriàba, így ha mégegyszer találkoznátok vele, az ezert lesz...:/

2016. szept. 13. 18:31
1 2 3
 21/25 Kérdésekzöme ***** válasza:
Szia! En a 13. napos ovus vagyok. 😆 Mi is babat szeretnenk, aprilis ota probalkozunk, de eddig semmi...😞 22-en megyek orvoshoz, kerek egy kivizsgalast, vervetel, stb. Ha ma is halvany volt akkor esetleg hagyj ki egy nap tesztelest, ha kibirod. 🙂 En is ugy szoktam altalaban, csak az utobbi ket alkalommal nem mert akkor ereztem hogy mikor van ovum. 😳 En is meglepodtem, de tegnap elott is ereztem este masnap estig....
2016. szept. 15. 19:07
 22/25 A kérdező kommentje:
Szerintem még ma csinálok egyet, a legutóbbi ciklusom 31 napos volt, elvileg most már történnie kellene valaminek. Ha ma is ugyanolyan kis halvány lesz, akkor többet nem csinálok ebben a ciklusban már, mert elképzelhető, hogy nem is lesz peteérésem. A férjemmel együtt vagyunk amikor jólesik, aztán meglátjuk megjön-e. :) Ha 28 napos ciklussal számolok ami gyógyszer mellett volt (bár ezt nem tartom mérvadónak) akkor szept. 30-ra nem várom, ha pedig 31 napossal amikor gyógyszer után először megjött, akkor okt. 3-ra. De titkon nagyon reménykedem, hogy nem fog megjönni...:)
2016. szept. 16. 07:33
 23/25 A kérdező kommentje:
Nekem a nőgyógyász annyit mondott amikor augusztusban voltam nála rákszűrésen és általános kivizsgáláson, hogy gyógyszer után szerinte kelleni fog 3-4 hónap mire helyreáll a szervezetem. Valamint, hogy ha általában fél év próbálkozás után sem jön össze a baba, akkor ajánlani szokta az Inofolicot, ami szépen helyrerak mindent, és gyönyörű peteérést csinál. Gondolom ha utána fél évig sem történik semmi, szerintem utána kezd el vizsgálódni. Bár szerintem korfüggő is, mert én 26 vagyok, első baba ugye, testvérem is hozzá jár, ők a tesót tervezik, neki rögtön azt mondta, hogy ha fél évig semmi, akkor menjen vissza és megkezdik a vizsgálatokat. Ő 30 felett van. Te hány éves vagy? Szurkolok, hogy mielőbb sikerüljön a baba! :)
2016. szept. 16. 07:37
 24/25 anonim ***** válasza:

Ezek még negatív tesztek, de szerintem hamarosan pozitív lesz. Nekem teljes negatív tesztek után 14.ciklusnapon vált hirtelen ilyenné:

[link]

Illetve nekem fura volt, mert 8.ciklusnapon kezdtem, amikor volt 2.csíkom, erősen, de halványabban, mint a C csík. Aztán 9-10.napra elhalványult, 11-12. totál hőmező, majd 13. napon volt egy fura "mosolygós" ovutesztem, majd 14. ez.

2016. szept. 16. 10:18
 25/25 Kérdésekzöme ***** válasza:
21/23-as vagyok. Én is 26 éves vagyok, és április óta próbálkozunk. 22.-én megyek orvoshoz, vizsgálatot kérni, már mint hormonális vérvételt. Igaz, hogy 27.-én lesz a nemvártam elvileg, ha ovu alapján számolok. De csak így tudtam időpontot kérni. Kíváncsi leszek, hogy mit mond. Nekem munka hely szempontból fontos lenne, hogy minél hamarabb össze jöjjön. Nem azért szeretnénk babát, mert megszűnik a munka viszonyom előre láthatóan dec végével legkésőbb, hanem alapból szerettünk volna már, de amikor jött a hír munkával kapcs. akkor bizony elgondolkodtunk. Jó lenne a jelenlegi munka helyemről elmenni gyesre....:/
2016. szept. 16. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!