Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ovuteszt már pozitív?...

Ez az ovuteszt már pozitív? Következő napra erősebbet vártam.

Figyelt kérdés
Azt gondoltam a következő nap erősebb lesz, de kicsivel halványabb lett, a férjem szerint viszont ez pozitív. A képen a következő napi nem látszil, csak az azelőtti
2016. szept. 11. 01:14
 1/9 A kérdező kommentje:
2016. szept. 11. 01:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Én még ugyan sosem csináltam ilyen tesztet de szerintem is pozitiv.
2016. szept. 11. 06:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, az. Nekem sosem volt erősebb a 25-ös, sőt még ennél halványabb is sokszor, mégis megreped a tüsző. A 20-as érzékenységű meg nem jó mert napokig erős pozitívat mutat.
2016. szept. 11. 06:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is pozitívnak látom.
2016. szept. 11. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem is pozitív ez az ovu teszt.

Szorítok!

2016. szept. 11. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én Gabriel ovut hasznaltam. Drágább mint a többi de nagyon jól mutatta h van ovu és a hőm jelezte h meg is történt a tüsző repedés nem csak lh csúcsom volt. Mindezt 7ev bogyó utan. Igy sikerult is a3 hónappal kesobb.

Nem ismerem ezt atesztet de sztem az első már pozi.

Üdv

27hkm

2016. szept. 11. 09:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat, ha nem jön össze ebben a hónapban, akkor a következőben veszek gabrielt is, és összehasonlítom a one steppel.
2016. szept. 11. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen pozi :)
2016. szept. 11. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
a következő már egyértelműen negatív volt, köszönöm!
2016. szept. 12. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!