Ez az ovuteszt már pozitív? Következő napra erősebbet vártam.
Figyelt kérdés
Azt gondoltam a következő nap erősebb lesz, de kicsivel halványabb lett, a férjem szerint viszont ez pozitív. A képen a következő napi nem látszil, csak az azelőtti2016. szept. 11. 01:14
2/9 anonim válasza:
Én még ugyan sosem csináltam ilyen tesztet de szerintem is pozitiv.
3/9 anonim válasza:
Igen, az. Nekem sosem volt erősebb a 25-ös, sőt még ennél halványabb is sokszor, mégis megreped a tüsző. A 20-as érzékenységű meg nem jó mert napokig erős pozitívat mutat.
5/9 anonim válasza:
Szia. Szerintem is pozitív ez az ovu teszt.
Szorítok!
6/9 anonim válasza:
Szia! Én Gabriel ovut hasznaltam. Drágább mint a többi de nagyon jól mutatta h van ovu és a hőm jelezte h meg is történt a tüsző repedés nem csak lh csúcsom volt. Mindezt 7ev bogyó utan. Igy sikerult is a3 hónappal kesobb.
Nem ismerem ezt atesztet de sztem az első már pozi.
Üdv
27hkm
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat, ha nem jön össze ebben a hónapban, akkor a következőben veszek gabrielt is, és összehasonlítom a one steppel.
2016. szept. 11. 12:51
9/9 A kérdező kommentje:
a következő már egyértelműen negatív volt, köszönöm!
2016. szept. 12. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!