Fokozatosan erősödő ovuteszt?
Figyelt kérdés
12.napon kezdtem az ovu tesztet, ez a harmadik nap, de még mindig halványabb a csík mint a control csík. Lehet ettől még peteérés , és egy két napon belül erős pozitív csík?2016. júl. 16. 17:32
2/3 anonim válasza:
Nekem a tesztcsík sosem erősödött be annyira, mint a kontrollcsík. Sokat számít, hogy mennyi folyadékot fogyasztasz, elvileg a teszt előtt már órákkal nem szabad inni. Nekem mindig csak két napig jelent meg a második csík, sokkal halványabban, mint a kontrollcsík, viszont nőgyógyászati vizsgálattal megerősítették a peteérést. Most már lassan 33 hetes terhes leszek, úgyhogy peteérés negatív ovulációs teszt ellenére is biztosan volt. Lehet, hogy neked is akkor van peteérésed, amikor halványan ugyan, de megjelenik a tesztcsík, csak pl sok folyadékot iszol, ezért a vizelet talán nem megfelelő koncentrációjú.
3/3 anonim válasza:
Van akinek sosem erosodik be , van akinek egyaltalan nem megis van ovuja.
Van akinek mutatja megsem lesz masnap peteetese.
Es en ugy vtam mint te.19.napon lett utana pozi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!