Baba vagy nem baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi előjelét nem éreztem, mint szoktam( a mellem szokott fájni) reggel elkezdett vmi barna folyni (bocsànat ha "undi" :)) és ez tartott kb fél napig, de semmi vér nem volt!!! Egy kicsit szédültem de a hasam nem fàjt! Erre ma reggeli második vizeletből clearblue digitális negatív! De utána viszont a villamoson olyan hángyinger és rosszullét kapott el hogy 2 hèvet ki kellett hagynom... Mi van velem szerintetek? Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :*2016. szept. 9. 13:37
11/12 anonim válasza:
Jövő hónapban?! Szerintem csináld meg hétfőn reggel v kedden a tesztet..:)
12/12 anonim válasza:
És ez szerintetek milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!