4 nappal a menstruáció elött aminek ma kellene megjönnie 1óra hosszaig nyilalt a méhem alig bírtam menni lehet ez volt a beágyazódás? Mert nem jött még meg és éhes vagyok mindig lehetséges hogy terhes vagyok?
Nem valószínű h ez beágyazódás volt, bár bármi lehet, de nem tartom normálisnak h 1 órán keresztül nyilall valaki méhe (amúgy honnan tudod h pont az volt?). Plusz mivel azt írod h még 4 nap van a menstruációig, így nem lehet abból sem következtetést levonni h még nem jött meg. Majd ha 4 nap múlva se jön meg akkor lehet h terhes vagy.
Ha éhes vagy egyél :-) Ez nem terhes tünet. Azok általában később alakulnak ki.
Ma kellett volna megjönni neki 2#, a nyilallást érezte 4 napja...
Én egyértelműen éreztem a beágyazódást, (igaz akkor már 10 hónapja próbálkoztunk, szóval eléggé figyeltem befelé :) ) de csak egyik oldalon, és nem fájt, csak szúró érzés volt, és csak szakaszosan.
Kérdező! Vegyél tesztet, ha nem jön meg, holnap reggeli elsőből csináld meg.
Elso tunet h kesik.
Az hogyha hanysz tobbet eszel vagy pisilsz par hettel Lesotho kezdodik. Vard kI. Ha ragorcsolsz , azzal te magad akadalyozod , hogy sikeruljon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!