Nagyon veszélyes lenne császár metszés után fél évvel teherbe esni?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyom egy újabb terhességre, mégegy babára. Viszont az orvos azt mondta, jobb lenne egy-két évet várni.2016. szept. 8. 16:42
2/11 anonim válasza:
Nem hiába mondják az orvosok hogy MINIMUM 1 évet várjanak a párok a kistesóval.. Ismerősömnek az utolsó 3 hónap kórház és fekvés volt mert nagyon elvékonyodott a hege.. Ő császár után 8. Hónapban lett újra terhes... Szóval inkább várjatok 1 évet..
3/11 anonim válasza:
Jézus...Foglalkozz inkább a kisbabáddal. Ennyire ráérsz?
4/11 anonim válasza:
Igen. Barátnőmbek szétnyílt a hasa. Majdnem elvéreztek.
6/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta császár után a dokim h minimum fél évet várjak a teherbe eséssel viszont akkor tuti császároz megint.Ha viszont várok 1 évet akkor megpróbálhatom a hüvelyi szülést ha nincs gond.
A helyedben megvárnám az 1 évet.Nagyon pici még a babád,neki anyára van szüksége,sokat kell emelgetni.Hidd el nehezebb a terhesség ha van már gyereked mellette.
Üdv 2 gyerekes + 9hetes kismama
7/11 anonim válasza:
Foglalkozz inkább a mostanival. Ahogy sok gyereket elnézek, a szülők egyet sem tudnak normálisan nevelni. Túl kicsi még a mostani. Várj legalább 2-3 évet. Nem vagytok nyulak.
8/11 anonim válasza:
Sogornom 1,5èvet vart , ketto evet szeretett volna, de "becsuszott". Szerencsere semmi gond nem lett. Szerintem elvezd mèg a kisbabád. Adj nekI sok figyelmet, szeretet mert ha ketten lesznek az mar nehezebb lesz.
9/11 anonim válasza:
Szia! En csaszar utan 6 honappal lettem terhes. Semmi baj nem volt munkabol mentem szulni es 2 honapra ra mar dolgoztam megint! A gyerekek imadjak egymast nagyon jo ez a kis korkulonbseg. Ja es 35 es 36 evesen szultem oket! Ugyhogy hajra!😉
10/11 anonim válasza:
Utolsó, a 2.babát császárral vagy hüvelyi úton szülted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!