Ha te magad is tudod, hogy pszichés okai vannak, akkor először ezt kellene kezelni, csak utána a "tünetet".
2014. nov. 12. 15:27
2/12 anonim válasza:
Dr. Kia a Péterfyben jó pénzért (200 körül) vállalta. Úgy tudom màr nem ott van. De egy próbát ezügyben megér ez a doki.
2014. nov. 12. 15:35
3/12 anonim válasza:
Ha indokolt, akkor császároznak. A pszichés ok indok, tehát megcsinálja bárki.
2014. nov. 12. 15:44
4/12 anonim válasza:
Ha a pszichés ok ott abban a helyzetben olyan állapotot idéz elő, ami veszélyes rád vagy a babára nézve, akkor kérdés nélkül megcsászároznak.
2014. nov. 12. 15:49
5/12 anonim válasza:
Szakorvosi javaslat kell ahhoz, hogy pszichés problémára hivatkozva megcsászározzanak.
Keress fel egy pszichiátert, beszélj vele. Ha ő úgy ítéli, hogy valóban a császár jobb, akkor kapsz egy papírt róla, megmutatod a dokidnak és kész.
A másik természetesen, ha vki pénzért vállalja. Ez egyszerűbb és drágább.
:)
2014. nov. 12. 15:52
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi a pszicés ok, én is szerettem volna császárt, mert rettegtem már a dokim látványától is, hát még a kórháztól. De nagyon jól tette a dokim, hoy nem műtött meg, azt mondta, hogy megpróbáljuk, meglátjuk. Szuper szülésem volt, és segített a korábbi félelmemen túltenni. Nem tudom, hogy mi az ok, de ha ilyesmi, én inkább egy támogató környezetet, kórházt, orvost,s zülésznőt keresnék, akik átlendítenek ezen. EGyébként melyik városban keresel dokit?
2014. nov. 12. 17:16
7/12 anonim válasza:
úgy látszik, nem fogod fel, hogy a császár egy hasi műtét, aminek az elvégzéséhez szakmai, anyai vagy magzati indok szükséges.
Aki ezt pénzért elvállalja, szakmailag hatalmas nulla. De tudod mit, bízd rá az életed.
2014. nov. 12. 18:11
8/12 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok.
1-eske talán megkellett volna ölnöm a babámat mert "rosszkor" jött?
Inkább ne is válaszolj,hányok az ilyen érzéketlen emberektől!
Aki tud segíteni annak köszönöm.
2014. nov. 12. 20:29
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy törölték az első választ!
2014. nov. 12. 22:58
10/12 anonim válasza:
Kinézel egy szimpi dokit, elmész hozzá, és kerek-perec elmondod mit szeretnél, bele megy e vagy sem. Nem firtatom az okát a döntésednek, az nem az én dolgom. De ha máshogy nem megy, akkor kerek-perec mond el. Ha nem tetszik, keress mást. Van az a pénz biztos, amiért megcsászároznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!