Terhesség vagy sem?!
Figyelt kérdés
Párommal együttlétkor nem védekeztünk és most már 1hete késik a menstruációm...de alhasi görcseim vannak a mellem feszül,érzékeny,pattanásaim is kijöttek... olyan mintha megakarna jönni de mégsem. Általában pontos a havim +-2_3 nappal. Várom a válaszokat !2016. szept. 7. 21:58
11/16 anonim válasza:
Mert nyilvan csak ezek a vegletek leteznek es nyilvan azert, mert mindenki full paranoias, csak ő, a megmondo tudja a tutit. Amugy, ha jol latom, tok off a valasza az illetonek (ebbol kifolyolag az emyem is, tudom)!
12/16 anonim válasza:
Mindenki írta kb., hogy csináljon egy nyomorult tesztet.. Semmi off nem volt a válaszok közt, arra mit kéne válaszolni, hogy terhesség vagy sem?! igen, vagy az, vagy nem... istenem
13/16 anonim válasza:
A gyk tele van ezekkel a jósolós kérdésekkel!
Terhes vagy nem? Hát tudja a fszom,szerinted megmondja neki bárki is,hogy terhes-e?? Megsúgom,csak tippelni tudunk,de az kb.mint sz!rnak a pofon? Most tényleg ilyen szalmaszálba akar kapaszkodni,ahelyett,hogy tesztet csinál és már tudja is az eredményt??
14/16 anonim válasza:
Fihyi, ha szerinted em lehet erelmes valaszt adni, mi a sz.rt keresel itt? Megmonani a frankot? Hat, ez is aztan sajtos lelkivilagra vall. Itt a a kerdes, szerinted lehet-e terhesseg. Eldontendo kerdes, senki nem jerte a paratlan eszmefuttast egyes vegletekrol, meg a sajat magad altal gyartott skatulyazaso elmeltekrol.
15/16 anonim válasza:
Védekezés nélkül élt nemi életet...nem kérdés,hogy lehet-e terhes!
A válasz: igen,lehet,de hogy ezzel mennyire van kisegítve,azt nem tudom.
16/16 anonim válasza:
13-as, jót röhögtem :D
14-es, ha nem látnád, mindenki az ellenkező véleményen van, mint te.. Ne okoskodj itt, te sem írtál neki semmi értelmeset, mi legalább írtuk, hogy vagy igen vagy nem, csináljon tesztet, ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!