Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnők sűrűn alszanak egyutt? Tobbi lent.
Természetes, bár az alvás ritka ilyenkot, inkább az egész éjszakás pletyka...
De az, hogy te meg egyből féltékenykedsz, na az nem normális.
Előfordul, hogy egymásnál alszunk, de azért nem ennyire gyakran, ez tény. Bár érthető, ha mondjuk meglátogatja munka/suli után később este, és visszafelé már nem tudna értelmes időben hazamenni, mert a tömegközlekedés már nem jár addigra, vagy ha autóval megy, akkor nem tud, mert megisznak (azaz, csak a barátnőd, gondolom a terhes lány nem csinál ilyet) időközben pár pohár bort, vagy valamit, akkor kényelmesebb már ott megvárni a másnapot. Az meg, hogy egy közeli jó barátnőjével találkozik hetente egyszer-kétszer, az szerintem totál normáls.
Végiggondolva szerintem érthető is lehet a dolog, de ha te úgy érzed, valami sunyiság is van a dologban, beszéljétek meg, járj utána, valami.
Ez sokmindentől függ. Szoktunk egymásnál aludni, de ennél sokkal ritkábban, és inkább, ha szinglik vagyunk.
Ami viszont felvetődött bennem. Ennek a terhes barátnőnek nincs férje/pasija/élettársa/akárki. Mert ebben az esetben több, mint furcsa, ha a csaj mindig ottvan. Ha viszont egyedül van a terhes barátnő, akkor abszolút megértem, ha nála alszik ilyen gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!