Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Málnalevél vagy cickafark?

Málnalevél vagy cickafark?

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek, az egyik barátnőm a málnalevél+palástfű teát itta, a másik a cickafark+palástfűt itta és mindkettőnek elsőre sikerült a baba, ma jött meg és nem tudom eldönteni melyiket igyam?!
2010. ápr. 22. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez állítólag típus kérdése. Ha volt már cisztád, nem ajánlom a cickafarkat.
2010. ápr. 22. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Maria Treben gyógynövényes könyvében azt írja, málnalevél erre nem jó..méhössszehúzó hatású , vetélést okozhat kis terhességnél, viszont nagyobb terhességnél beindítja ez okból a szülést..pedig nagyon sokan ajánlják.cickafarkot ajánl mesni elejétől középidőig és utána pedig palástfűteát.
2010. ápr. 22. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezért pl.:

Rubus idaeus (málnalevél) + Alchemilla vulgaris (palástfü) kombi

Rubus idaeus = málnalevél (Himbeerblätter)

Támogatja a peteérést, hosszú ciklusoknál elörébb hozhatja a tüszörepedést.

A terhesség utolsó heteiben fogyasztva fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elösegíti a szülést. Ezért nem ajánlatos a terhesség korábbi heteiben fogyasztani, viszont érdemes szedni a 37. hét után!

Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus elsö felében a mens elsö napjától a tüszörepedésig.

Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.

A C30-as globulusokból 1x 1-3 naponta

1 g hónapokig elég a globulusokból

2010. ápr. 23. 18:01
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen Nektek, maradok még a málnalevél teánál.
2010. ápr. 23. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
SZerintem mindkettőt lehet inni, de nézz utána légyszi.Én egyébként egyszerre ittam.
2010. ápr. 26. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Én cickafarkot ittam, majd palástfüvet, és jött a baba.

Előtte mindig cisztám volt, a cickafark mellett repedt meg végre a tüszőm normális időben. Viszont cickafarkot akkor kezd csak, ha már nem erős a vérzésed. És csak peteérésig szabad inni, utána a palástfüvet. Sok sikert!

2010. ápr. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!