Lehetek mégis terhes?
terhes nem hiszem hogy vagy!
de én keresnék egy normális drt és kivizsgáltatnám magam.
ha terhes lennél, nem csak hogy napjában szinte folyamatosan a babát éreznéd, hanem már olyan nagy hasad lenne, hogy feltünne uh nélkül is.
kérj kivizsgállást
Február óta 7 hónap telt el...miféle kuruzsló orvos az,amelyik nem vesz észre egy 7hónapos terhességet???
Jah,bocs,az orvostudomány még nem elég fejlett,hogy egy nemlétező terhességet felismerjen...
Sovány, kövér: teljesen mindegy.
A hüvelyi ultrahangon már ott kéne kalimpálnia egy jó nagy gyereknek, sőt, már 8 héttel később is kellett volna lennie szívhangnak, és élő magzatnak. Ilyet nem lehet elnézni, még én is látom, pedig nem vagyok orvos.
Nyugodj bele, hogy nem vagy terhes, főleg nem hat hónapos...
Anyukád se teljesen normális, ha ezzel etet téged!
Van olyan barátnőm, aki a terhesség elején vérzett, és csak később vette észre, hogy terhes. Akkora volt a félidőre, mint egy strandlabda, ettől a terhesség nem marad rejtve.
Volt olyan kolléganőm, aki 6 hónapos terhesen még alig kerekedett, ruhában alig látszott, de azért ő érezte a mozgást is, és látta is magán a változásokat.
El nem tudom képzelni, hogy valakinek a hasa se nő, a vérzése is rendszeresen jelentkezik, a magzatmozgást sem érzi, és fél év után jön rá, hogy terhes. Anyukád nem mond el mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!