15 éves vagyok, a barátommal mindig védekezünk de én mégis félek, hogy terhes vagyok. Mostanába fáj a hasam, a derekam, álmos vagyok és többet kívánok enni. A menzeszemnek a napokba kell megjönnie, ezek amiatt vannak csak vagy kezdjek el aggódni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 15:31
1/10 anonim válasza:
Ezek a tünetek tipikus mens.előtti tünetek, a terhességre a korai szakaszban nem jellemző,a z jellemző, hogy nem tudnak róla, csak elmarad a mens., akkor kezdenek gyanakodni. Ne aggódj és nagyon helyes, hogy mindig-mindig védekeztek.
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ.!
2016. aug. 9. 15:53
3/10 anonim válasza:
Eppenseggel lehet terhessegi tunet is ha napokban kell megjonnie de ha vedekeztek kicsi ra az esely. Drukkolok hogy minden oke legyen.
4/10 anonim válasza:
3 -nem igazán terh. tünet, különösen a fokozott étvágy. A felsoroltak a premenstruációs szindróma jellemzői. Kérdező, meg fog jönni, ma v. holnap.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2016. aug. 9. 16:27
6/10 anonim válasza:
A fokozott etvagy miota nem terhessegi tunet? Vagy faradekonysag stb.. Persze nala kicsi az eselye, meg sok minden mastol is lehet ez de terhessegi tunetek kozott is szerepel.
7/10 anonim válasza:
Mindenkinél más szerintem, de az biztos, hogy a premenstruációs tünetek nagyban hasonlítanak a terhes tünetekre. Amit most leírt a kérdező nekem egy az egyben premenstruációs tünet szokott lenni.
A terhességem annyiban volt más, hogy akkor undorodtam szinte minden kajától.
Szerintem ne aggódj! Ha védekeztetek es mensi előtt vagy, akkor ez sokkal inkább premenstruációs, mint terhes tünet.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is premenstrualis tunetek. De ha nagyon aggódsz, vegyél tesztet és csináld meg ha késne pár napot.
9/10 anonim válasza:
Vajon csak szexre van eszed, vagy arra is, hogy beslattyogj egy drogériába terhes tesztért?
10/10 anonim válasza:
"A fokozott etvagy miota nem terhessegi tunet? Vagy faradekonysag stb"
az első hetekben NEM - később lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!