X epil tesztben menyire bizhatok? Tobbi lent
De sajnos pont, hogy rástresszelsz..Majdnem naponta írsz ki kérdéseket, már többen írták neked, hogy nyugodj meg és pár nap múlva tesztelj ismét, ha nem jön meg. Ott még azt írtad, 4-10-ig nem várod, az ezért elég tág.. Ha meg nincs görbéd, mindegy, hogy most pár napja mennyi, ha meglenne az egész ciklusod görbéje, abból már többmindent látni lehetne szerintem. Pl. hogy valóban volt-e ovud(hiába volt ovufájdalom stb.).
Amúgy meg vegyél másfajta tesztet, az xepil tényleg nem a legjobb szerintem sem. Nekem pl. előző ciklusban időn belül halvány pozi lett, pedig nem volt baba, meg is jött utána rendesen.
Két hete tünetek és most kellene megjönnie? Bebeszéled magadnak...
Nekem nem volt gondom az X-epillel, nemvárt előtt 4 nappal halvány pozitív lett.
Ha most kellene megjönnie nem lehetnek 2 hete tüneteid EZT FOGD MÁR FEL!!!
X epil nem várt előtt 2 nappal jól látható de halvány pozi lett.Természetesen míg nem jön meg addig van remény,de ha 10én esedékes a menzeszed akkor még ha terhes lennél se mutatna semmit egyik teszt sem.(máshol irtad h 4-10ig nem várod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!