Gyors véleményeket! Már a hőm is az egekben! Bízhatok pozitív tesztben?
Reggel írtam, hogy görcsös érzés volt a méhemben, majd azt hittem megjött, de csak egy nagy adag fehéres folyással találtam magam szemben! Mondta egy ismerősöm mérjek hüvely hőt vagy nyelv alatt, eredmény: 37,3-37,4. 7-re nem várom és 28 naposak a ciklusaim! Egyéb tünetek: hányinger, émelygés, mellfeszülés, haspuffadás...
Hátra hajló a méhem és nem áltam gyertyába vagy ilyesmi aktus után, ez is hozzátartozik a tényekhez! csak vasárnap tudok tesztelni reggel, holnap csak délután tudnék. Mi a véleményetek?
7. még messze van, tünetek sem nagyon lehetnek még. A teszt sem mutat még valószínűleg semmit.
DE kívánom, hogy baba legyen:)
Ezek valóban nem lehetnek még sajnos terhestünetek. A hő sem jelent addig semmit, amíg meg nem jön, vagy épp meg kellene jönnie. Nekem pl. a menzesz előtti nap esik le.
Drukkolok a baba miatt, de én 7-énél előbb nem tesztelnék. És még akkor sem biztos az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!