Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyors véleményeket! Már a hőm...

Gyors véleményeket! Már a hőm is az egekben! Bízhatok pozitív tesztben?

Figyelt kérdés

Reggel írtam, hogy görcsös érzés volt a méhemben, majd azt hittem megjött, de csak egy nagy adag fehéres folyással találtam magam szemben! Mondta egy ismerősöm mérjek hüvely hőt vagy nyelv alatt, eredmény: 37,3-37,4. 7-re nem várom és 28 naposak a ciklusaim! Egyéb tünetek: hányinger, émelygés, mellfeszülés, haspuffadás...

Hátra hajló a méhem és nem áltam gyertyába vagy ilyesmi aktus után, ez is hozzátartozik a tényekhez! csak vasárnap tudok tesztelni reggel, holnap csak délután tudnék. Mi a véleményetek?

2010. dec. 3. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

7. még messze van, tünetek sem nagyon lehetnek még. A teszt sem mutat még valószínűleg semmit.

DE kívánom, hogy baba legyen:)

2010. dec. 3. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezek valóban nem lehetnek még sajnos terhestünetek. A hő sem jelent addig semmit, amíg meg nem jön, vagy épp meg kellene jönnie. Nekem pl. a menzesz előtti nap esik le.

Drukkolok a baba miatt, de én 7-énél előbb nem tesztelnék. És még akkor sem biztos az eredmény.

2010. dec. 3. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
SZIA nekem a menszesz elötti órákban esett le multkor
2010. dec. 4. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy alakul, hogy mégis babát vársz, egy jó tanács, bár lehet,hogy az orvos is javasolni foga. Nekem is hátrahajló méhem van, és 3 terhességem szakadt meg látszólag minden ok, és előzmény nélkül. Tök véletlenül kerültem aztán egy idősebb helyettesítő orvoshoz, aki még emlékezett a "régi jó" természetes gyógymódokra, és nem azzal kezdte a terhességem megóvását, hogy telepumpált megtartó hormonokkal. Azt javasolta, hogy a 4. hónap elejéig feküdjek annyit hason, amennyit csak tudok, sőt ha megoldható, álljak négykézlábra naponta többször, 4-5 percre. Ő szakszerűen elmagyarázta, hogy mire jó. Én már csak annyira emlékszem 20 év távlatából, hogy a hátrahajló méhet, a növekvő magzat hátrafelé "húzza", ahelyett, hogy egyre jobban kiemelkedne. Ettől egyre rosszabb lesz a vérellátása, ami okozhat vetélést. Kipróbáltam, nekem bejött.:-)
2010. dec. 4. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen lett a teszt? +?
2010. dec. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!