Bizhatok a terhességi tesztben vagy menjek orvoshoz?
Kb egy hete voltam orvosnál,mondta hogy peteérésem van!
Azon a héten és azota is többször voltunk együtt párommal védekezés nélkül,a terhességre utalo tünetek is jelentkeztek,de a tesztem ma reggel negativ lett!
Nem szeretnék gyereket,kicsit fiatal vagyok hozzá,de nem tudom,hogy megbizhatok e a tesztben vagy inkább menjek orvoshoz,hogy ezt a negativitást ö is megerösitse!
Kérem,aki tud,segitsen!
Elöre is köszönöm!
Ha egy hete volt peteérésed,még el sem kezdődött a beágyazódás.A beágyazódás után kezdenek terhességi tünetek jelentkezni,ami a menstruáció elmaradása után,vagy később jelentkeznek.De ha nem szeretnél babát miért nem védekezel?Komolyan!!
A tesztet az elmaradt menstruáció időpontjában legkorábban,de inkább 2-3 nappal utána végezd el reggeli vizeletből.
A teszt a fogantatás után 12-15 nappal mutatja a pozitív eredményt, tehát természetes, hogy negatív a teszted.
Csak azt nem értem, ha nem szeretnél még babát, akkor miért nem védekezel?! Ráadásul mé azt is tudod, hogy peteérésed van...mintha direkt teherbe szerettél volna esni. Hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!