Ma van a 2. napja, hogy késik a menzeszem, és reggeli pisiből az ovulációs tesztem full pozitív, a terhességi teszt viszont negatív! Lehetséges, hogy terhesség? Nagyon örülnénk neki, ez a 4. hónap, hogy próbálkozunk.
Figyelt kérdés
Az ovulációs teszteket jóstesztelésre is használják...tegnap előtt nagyon halvány 2 csíkos volt az ovu teszt, tegnap picit erősebb, most pedig pozitív erős kettő csíkos! Képet csatolok.2016. szept. 4. 11:35
31/51 A kérdező kommentje:
De csak elvileg volt 20-án a ciklus naptár szerint...aztán lehetett később is! Nem csináltam ovu tesztet akkor...! Na úgyis kiderül előbb-utóbb. Minden esetre még semmi. A hőm szájban mérve 5 percig fent van 36,8.
2016. szept. 6. 21:34
32/51 anonim válasza:
Inkább akkor kellett volna az ovu tesztet használni, nem most. Így tényleg csak tippelni lehet az ovu idejét. De szerintem akkor is már jelezné a terhes teszt, ha baba lenne.
33/51 A kérdező kommentje:
Hát lehet...! :o( De amíg nem jön meg addig van remény úgy gondolom!
2016. szept. 6. 22:08
35/51 A kérdező kommentje:
Igen, de 5 perc után talán egy kis halvány szellemcsík volt rajta! Vagy csak már én képzelem be! :o(
2016. szept. 7. 11:15
36/51 A kérdező kommentje:
Ma van az 5. nap, hogy késik...! Mai teszt is negatív! Tegnap olvasgattam kicsit és beszéltem 1-2 ismerősömmel, és van akinek csak az 5. nap vagy a 10. napi késés után mutatta ki a teszt a terhességet! Amíg nem jön meg addig van remény! Ha meg megjön, majd hátha a következő hónap sikeres lesz!
2016. szept. 8. 08:17
37/51 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még ma sincs menzesz, reggeli hőm felkelés előtt 36,8 volt ha ez számít valamit. De a terhességi teszt ismét negatív! Most már jó lenne ha vagy megjönne vagy valamit produkálna a testem...! :o(
2016. szept. 9. 11:13
38/51 anonim válasza:
Kitartás, talán hamarosan kiderül. Drukkolok!
39/51 A kérdező kommentje:
Köszi! :o)
2016. szept. 10. 07:52
40/51 anonim válasza:
Nekem volt 2 hetes késésem is,terhességnek nyoma sem volt.De amíg nem jön meg,van remény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!