Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van a 2. napja, hogy késik...

Ma van a 2. napja, hogy késik a menzeszem, és reggeli pisiből az ovulációs tesztem full pozitív, a terhességi teszt viszont negatív! Lehetséges, hogy terhesség? Nagyon örülnénk neki, ez a 4. hónap, hogy próbálkozunk.

Figyelt kérdés
Az ovulációs teszteket jóstesztelésre is használják...tegnap előtt nagyon halvány 2 csíkos volt az ovu teszt, tegnap picit erősebb, most pedig pozitív erős kettő csíkos! Képet csatolok.

2016. szept. 4. 11:35
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Rendben, de akkor mit mutatott az ovu teszt? Az elmaradt menzesz 2. napján? Szerintem ilyenkor nincs peteérés...! Vagy nagyon ritka, hogy menzesz alatt (ami nincs) legyen peteérés...!
2016. szept. 4. 17:05
 12/51 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a héten valamelyik nap barnás folyásom is volt. Most meg délutántól görcsölget a hasam alja mint amikor megvan a menzeszem. Menzesz előtt nekem nem szokott görcsölni csak olyankor amikor már megvan, tehát látom is!
2016. szept. 4. 18:30
 13/51 anonim ***** válasza:
Nekem mensi masodik napjan volt ovum. En is erdekesnek talaltam. Olyan pozitiv volt az ovu teszt hogy szebbet festeni sem lehetett volna.
2016. szept. 5. 06:44
 14/51 anonim ***** válasza:
52%

Ha biztos vagy a dolgodban miért írtál ki kérdést?

Csak ne bízd el magad mert annál nagyobbat fogsz koppanni!

2016. szept. 5. 07:28
 15/51 anonim ***** válasza:
Bármikor lehet spontán peteérés.
2016. szept. 5. 07:53
 16/51 A kérdező kommentje:
Ma reggeli pisiből megint pozitív ovu teszt, terhességi teszt még mindig negatív! Azért írtam ki a kérdést, mert nem értem ezt! Menzeszem is elmaradt és mégis lehet ilyenkor peteérés??
2016. szept. 5. 07:58
 17/51 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk gépek.Bármikor előfordulhat bármi.
2016. szept. 5. 09:50
 18/51 anonim ***** válasza:

Lh hormon pedig mindig van jelen a ciklusban.Van akinek több van akinek kevesebb,egyik ciklusban több,másikban kevesebb.

A jóstesztelést sem szabad véresen komolyan venni,mert van akinek szépen erősödik a terhesteszt meg negatív és meg is jöna menzesz

2016. szept. 5. 09:57
 19/51 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy így elcsúszott a peteérés, de lehet, hogy egyszerűen csak magas az LH szint. Azért hiába ugyanaz a teszt, másképp kell használni ha jóstesztelsz vele, meg másképp ha az LH csúcsra vagy kíváncsi. Hisz előbbi esetben reggeli első vizelettel kell csinálni, utóbbinál meg valamikor a délutáni rákban ajánlatos.

Ezért szerintem egyáltalán nem biztos, hogy most is a peteérést mutatja. Az azért viszonylag gyakran előfordul, hogy erősödik a jósteszt terhesség nélkül majd megjön a menzesz.

2016. szept. 5. 10:28
 20/51 anonim ***** válasza:
"délutáni rákban "--> "Délutáni órákban" akart lenni.
2016. szept. 5. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!