Hogy döntsük el a baba nevét?
Figyelt kérdés
A férjemmel kisbabán gondolkodunk. Még nem vagyok állapotos, de neveken gondolkodunk. Hogyha lány lesz, én szeretnék neki arab nevet adni: Mahtob. Azt jelenti "Holdfény". A párom viszont ezen kiborul. Neki az egyszerű nevek tetszenek. De én nem szeretnék neki egyszerű, magyar nevet adni. Főleg, hogy Ausztráliában élünk, és ott semmi közünk a magyarokhoz. Nem is járunk haza. Hogyan tudnànk eldönteni azt a nevet közösen? Mert én nem adok a babának magyar nevet.2016. szept. 4. 07:32
11/15 anonim válasza:
Tedd fel a kerdest ausztral gyakorira.Ok kompetensebbek.
12/15 anonim válasza:
Mahtob? Csaknem a "Lányom nélkül soha" című film inspirált? Ne egy filmből válassz nevet, csak mert tetszik a hangzása. Semmi közötök az arabokhoz, nem is laktok arab területen, tök fölösleges ilyen nevet adni. Ha Ausztráliában éltek, gondolkodjatok inkább olyan nevekben, amelyek ott és külföldön is kimondhatók, ne adj' isten Magyarországon is.
13/15 anonim válasza:
Akkor ne adj magyar nevet. Adj ilyen arab ocsmányságot. És kérd a regisztrációd törlését innen. Semmi közöd a magyarokhoz. Hogy mersz ilyen oldalakat nézni ? A nyelvet se használd.
A férjed helyében elválnék és keresnék értelmesebb nőt. Sok jóra nem számíthat tőled.
14/15 anonim válasza:
Ausztráliàban is vannak szep nevek. Nezelődj azok utàn
15/15 anonim válasza:
Bocs, de semmi közünk hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!