Most akkor nem vagyok terhes? Lehet baba?
17 napja kesik.
De 3-4 napja barnas halvany pirosas pecsetelesem volt. Tegnap azt hiszem megjott bár nem igazan inkabb csak erosebb maszatolos pecseteles.
(( tampont hasznalok. Nincs eros verzesem pedig az szokott lenni (jelenleg a tampon kibirna szerintem egy napig de higeniai okokbol en pl 2 orankent cserelem) es alig van benne ver. Tenyleg. A tisztasagi betet is elbirna boven 3-4 ora hosszara /bocsi a reszletdus fogalmazas miatt/))
A pecseteles kezdeteig tesztelgettem. Mint negativ. Orvoshoz elfogok menni csak venné fel a telefont. Tehat ez a mensi szeruseg most fura. Eddig mindig gorcsoltem stb. Most semmi. Csak ugy van a verzes es pont.Valakinek otlete?
X-epil.
Meg ilyen olcsobbakat.
Egy medilabot ( ez a fiamat hat es fel hetesen mutatta halvanyan)
Clear blue( nem reggeli elso hanem delutani 5 csepp pisibol)
De mind negativ.
Hat remelem igazad van
Eddig ilyen nem volt
Szules utan is napra pontos volt
Az, hogy korábban pontos volt, nem azt jelenti, hogy nem borulhat fel a dolog. Ez olyan, mint pl. ha elromlik a porszívó, akkor csodálkozunk, hogy ez hogy lehet, mikor eddig mindig jó volt...
Szerintem ez tipikusan felborult hormon-háztartásra utal. Nekem legalábbis akkor volt hasonló. A terhesség szerintem kizárható. Lehet, hogy helyre áll magától is, de nem árt, ha doki megnéz.
Igen.
Nem tudom. Hetfon kerek idopontot sztkba. Mert a sajat dokim nem veazi fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!