18 évesen terhes lettem mit tegyek?
Szedtem a fogamzásgátlót rendesen. Nem csúsztam 1 napot se. A barátommal is néha védekeztünk, hogy tényleg ne legyen probléma. Ő most 19 éves és 2 nap múlva megy a Debreceni egyetem álltal szervezett gt-ba. Biztos vagyok benne, hogy ő nem szeretné ezt a babát. De én szeretném. Még is csak a szerelmemtől van ez a kis csöppség. Nincs szívem elvetetni.
A másik nagy gond a barátom anyukája. Nem bír engem.. ha ez most kiderülne, jobban utálna mint eddig..
Nem tudom mit tegyek. Apukám, a nagyszüleim biztos segítenének..de tanácstalan vagyok.
Gyerektartás? :D Tudod mire elég az? Semmire!
Úgy kijátszható, mint a szar. S hidd el más ha odaviszi a fizetését, és az is más, hogy odaad 20-30ezer Ft-ot.
Szerintem tanulság lehetek neked !
Én ugyan ebben a helyzetben voltam, és ha a szerelem igazi akkor nem fog elhagyni a barátod . A kisbabát eszedbe ne legyen elvetettni ! Bárhogy is alakul. Tapasztalataim viszont azok hogy gyerek mellett én is tanulok, és igaz ! Nem is vitatom ezt, nincs sajnos sok időm a családomra ! De viszont megértő, és boldogok vagyunk . Sajnálom hogy ezt nekem is le kell most írnom, de a sztori lényege az hogy a barátod tényleg nem véletlen védekezet + ! Sajnos ez azt bizonyítja hogy nem bízott meg benned aktus közbe, hogy tényleg be veszed e a cukorkát :).
De remélem hogy mi sztori felismerők tévedünk ! És a Fiú helyt fog állni, bár igen Egyetem, sajna egy fiatal életébe a lég izgalmasabb évek . Nagyon nehéz lesz neki, de mindenben támogasd a baba mellett, és bátorítás is kell majd neki a szüleitől főleg . De közbe látom hogy ez is keresztbe tesz ....
Hát a sztori vége érdekelnek fog, ha barmi kérdésed lenne írj nyugodtan !
#15-ös már szimplán a fogalmazásod.... Tőleg tanácsot elfogadni? Nem is tudom... :)
Majd a kérdező írja meg, hogy mi történt! :)
#15 majd jön azzal gondolom, hogy nem magyar, mi meg dögök vagyunk. Egyébként meg valóban nem a legjobb példa a 'jaj én megtartottam a gyerekem és mellette tanulok'-ra, egyáltalán fogalmazni meg helyesen írni kellene megtanulni, ami általában általános iskolában megtörténik, na mindegy, ez csak ilyen off.
On: engem is érdekelne, elmondtad a barátodnak?
Tisztelt 16 válaszoló !
Ha sikerült megtanulni helyesebben írni akkor " talán megérteném hogy mit szeretnél kifejteni mondataidban .
#18-as olyan szép szám... :D
Nyugi, ez egy névtelen felhasználókkal teli oldal. Nem kell felturbóznod a tiszteletet, inkább nevetséges ha rájátszol.
Gondolom arra céloztál, hogy a "Tőled" helyett véletlen egy elütési hiba miatt "Tőleg"-et írtam. Szerintem látszódik rajta, hogy elütés miatt történt. Illetve nem is a helyesírásra hívtam fel a figyelmet. Nézd meg a mondatszerkesztését, szóhasználatát, illetve se eleje se vége, az egész egy összehányt agymenés.
Azt megjegyezném, hogy ha egy betű elütése miatt nem vált világossá a mondanivalóm tartalma, akkor eléggé nagy baj van az agyadban. :D Szimplán nem működik jól, és nem tud problémákat megoldani.
Emellett ha már magázol a megszólításba, akkor ne tegezz a szövegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!