Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 évesen terhes lettem mit...

18 évesen terhes lettem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szedtem a fogamzásgátlót rendesen. Nem csúsztam 1 napot se. A barátommal is néha védekeztünk, hogy tényleg ne legyen probléma. Ő most 19 éves és 2 nap múlva megy a Debreceni egyetem álltal szervezett gt-ba. Biztos vagyok benne, hogy ő nem szeretné ezt a babát. De én szeretném. Még is csak a szerelmemtől van ez a kis csöppség. Nincs szívem elvetetni.

A másik nagy gond a barátom anyukája. Nem bír engem.. ha ez most kiderülne, jobban utálna mint eddig..

Nem tudom mit tegyek. Apukám, a nagyszüleim biztos segítenének..de tanácstalan vagyok.

2016. szept. 3. 23:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha elveteted, ha nem nemhiszem h egyutt maradtok ez erzodik a sztoribol nekem valamiert.szoval. ne erre alapozd a dontesed!
2016. szept. 4. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyebkent gondoskodnia rola. Koteles lesz..gyerektartas..
2016. szept. 4. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Gyerektartás? :D Tudod mire elég az? Semmire!

Úgy kijátszható, mint a szar. S hidd el más ha odaviszi a fizetését, és az is más, hogy odaad 20-30ezer Ft-ot.

2016. szept. 4. 16:36
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
hát képzeld 8-as itt nálunk egyetemen előfordult h terhes lett a srác barátnője és elvette a lányt és folytatta az egyetemet... ez bőven személyfüggő. szóval beszéljétek meg mi lesz, és ott van az a lehetőség is h megszülöd örökbeadod(én is sajnálnám elvetetni, de ha még nem akarjátok lehet babaotthonba adni).
2016. szept. 4. 18:17
 15/20 anonim válasza:
21%

Szerintem tanulság lehetek neked !

Én ugyan ebben a helyzetben voltam, és ha a szerelem igazi akkor nem fog elhagyni a barátod . A kisbabát eszedbe ne legyen elvetettni ! Bárhogy is alakul. Tapasztalataim viszont azok hogy gyerek mellett én is tanulok, és igaz ! Nem is vitatom ezt, nincs sajnos sok időm a családomra ! De viszont megértő, és boldogok vagyunk . Sajnálom hogy ezt nekem is le kell most írnom, de a sztori lényege az hogy a barátod tényleg nem véletlen védekezet + ! Sajnos ez azt bizonyítja hogy nem bízott meg benned aktus közbe, hogy tényleg be veszed e a cukorkát :).

De remélem hogy mi sztori felismerők tévedünk ! És a Fiú helyt fog állni, bár igen Egyetem, sajna egy fiatal életébe a lég izgalmasabb évek . Nagyon nehéz lesz neki, de mindenben támogasd a baba mellett, és bátorítás is kell majd neki a szüleitől főleg . De közbe látom hogy ez is keresztbe tesz ....

Hát a sztori vége érdekelnek fog, ha barmi kérdésed lenne írj nyugodtan !

2016. szept. 10. 22:49
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

#15-ös már szimplán a fogalmazásod.... Tőleg tanácsot elfogadni? Nem is tudom... :)

Majd a kérdező írja meg, hogy mi történt! :)

2016. szept. 11. 14:04
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

#15 majd jön azzal gondolom, hogy nem magyar, mi meg dögök vagyunk. Egyébként meg valóban nem a legjobb példa a 'jaj én megtartottam a gyerekem és mellette tanulok'-ra, egyáltalán fogalmazni meg helyesen írni kellene megtanulni, ami általában általános iskolában megtörténik, na mindegy, ez csak ilyen off.

On: engem is érdekelne, elmondtad a barátodnak?

2016. szept. 11. 16:30
 18/20 anonim válasza:
0%

Tisztelt 16 válaszoló !

Ha sikerült megtanulni helyesebben írni akkor " talán megérteném hogy mit szeretnél kifejteni mondataidban .

2016. szept. 11. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:

#18-as olyan szép szám... :D

Nyugi, ez egy névtelen felhasználókkal teli oldal. Nem kell felturbóznod a tiszteletet, inkább nevetséges ha rájátszol.

Gondolom arra céloztál, hogy a "Tőled" helyett véletlen egy elütési hiba miatt "Tőleg"-et írtam. Szerintem látszódik rajta, hogy elütés miatt történt. Illetve nem is a helyesírásra hívtam fel a figyelmet. Nézd meg a mondatszerkesztését, szóhasználatát, illetve se eleje se vége, az egész egy összehányt agymenés.

Azt megjegyezném, hogy ha egy betű elütése miatt nem vált világossá a mondanivalóm tartalma, akkor eléggé nagy baj van az agyadban. :D Szimplán nem működik jól, és nem tud problémákat megoldani.

Emellett ha már magázol a megszólításba, akkor ne tegezz a szövegben.

2016. szept. 11. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Először mondd el mindenkinek, szüleidnek, barátodnak. Azt kell eldöntened, hogy, ha esetleg úgy alakul barátod nélkül egyedül is vállalni tudod a babát, lehetőleg a szüleid támogatásával. A másik és talán a legfontosabb dolog, hogy tudnál-e élni azzal a tudattal,ha nem tartanád meg, sokan nem képesek rá szerintem. Ha most még nem gondolkodik barátod apaságon, nem jelenti azt, hogy nem képes felnőni a feladathoz,igaz nyilván segítséggel, de meg kell adni neki az esélyt, kívánom, hogy így legyen!
2016. szept. 16. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!