18 évesen terhes lettem mit tegyek?
Szedtem a fogamzásgátlót rendesen. Nem csúsztam 1 napot se. A barátommal is néha védekeztünk, hogy tényleg ne legyen probléma. Ő most 19 éves és 2 nap múlva megy a Debreceni egyetem álltal szervezett gt-ba. Biztos vagyok benne, hogy ő nem szeretné ezt a babát. De én szeretném. Még is csak a szerelmemtől van ez a kis csöppség. Nincs szívem elvetetni.
A másik nagy gond a barátom anyukája. Nem bír engem.. ha ez most kiderülne, jobban utálna mint eddig..
Nem tudom mit tegyek. Apukám, a nagyszüleim biztos segítenének..de tanácstalan vagyok.
Gyerekek xD Ez aztán meglepi lesz neki! :D
Egyetem mellett nem igazán lehet babázni erre készülj fel kislány. Sőt még fiatal, most jönnek a legjobb évei. Rengeteg buli, új társaság/közeg. Majd most fog igazán megérni. Most lépett rá az útra ami a nagybetűs életbe vezet.
Erre gyereket ráakasztani, főleg hogy biztos nem akarja(gondolom nem véletlen szedtél fogamzásgátlót, meg néha gumival is..).
Nem akarlak elszomorítani de a kapcsolat már megvan pecsételve. 90%, hogy szét fogtok menni.
Nagyon fájó szívvel nyomtam zöldet a 2-esnek, mert szörnyű képet festett a jövőről, de - sajnos - nagyon igaza van...
Te - még jó ideig - egyedül nem fogod tudni eltartani, nevelni a csöppséget!
18 évesen nem a legjobb ötlet - pár nélkül - babát vállalni (a semmire)
Ha megtartod, akkor lesz pár év pereskedés az "anyóssal", mire bebizonyítod, hogy a fiúk az apa - ha csak azonnal el nem ismeri. Az apasági per nem egyszerű, és nem sima út... (és nem olcsó)
Ha Édesapádék nem multimilliomosok, akkor bizony ki kell perelned a gyerektartást!
A szívem szakad meg érted, mert úgy látom, hogy védekeztél, felelősségteljesen gondolkoztál - és mégis besikerült. Sajnos van ilyen! Azt sem lehet tudni, hogy a fogamzásgátló milyen hatással lehet a baba egészségére - erről a szakorvos tud felvilágosítást adni...
Drukkolok neked, hogy a legjobb megoldást válaszd - de nem lesz könnyű... és sok függ a pasidtól is, bár rá - sajnos - 90%-ban keresztet vethetsz. Nem fogja otthagyni emiatt az egyetemet!
dejó h mindenki tudja mit fog tenni a srác...
azért mert egyetemista nem jelenti azt h bulizáson kívül más nem érdekelheti...én azért is remélem h együtt maradtok és boldogok lesztek:) remélem a szüleitek támogatnak majd:).
Én vagyok a kettes válaszoló. Nem értem a mai embereket, nagyon megosztó a téma, azonban legyetek már felnőttek!
Adott egy 18 éves lány, illetve egy 19 éves fiú. A fiú most megy egyetemre. Csinálhatsz bármit, egyet jelent azzal, hogy még nem áll készen az apaságra. Most nyitogatja a szárnyait. Milyen tapasztalatot akar átadni a gyermekének? Vagy, hogy akarja felnevelni?
Számomra eléggé egyértelmű, hogy ha gyerekem lesz, azt nem a szüleim pénzén akarom nevelni, illetve egy gyerekkel foglalkozni kell.
Persze, remek ötlet. Szüljek a szüleim nyakára egy gyereket, és az egész gyereknevelést verjem rá.
Most komolyan mit vártok egy 19 éves egyetemista fiútól?
Reggel 8-ra bemegy az iskolába, nagy eséllyel ott van 4-5-6 óráig. Hazamegy, tanulni is kéne(ha nem egy büfé szak), és álljon neki babázni? Illetve hétvégén is babázzon, miközben a többi gyerek bulizik, éli az életét, és kiélvezi az utolsó szabad éveket?
Ne butáskodjunk már, az első hónap után minden a lány nyakába fog szakadni. A fiú nem lesz ott, és ha ott is lesz, akkor fáradt/nyűgösen, ami generálja a vitákat.
Hol fognak élni? Külön? Akkor látja a gyerek az apját napi 10-20 percben?
Az egész abszurd! Főleg, hogy a legnagyobb érv "Még is csak a szerelmemtől van ez a kis csöppség" Magyarul a pasijától. Na de ha a pasi elhagyja, akkor oda a szerelem is.. és vele a legnagyobb indok.
Emellé tegyük hozzá, hogy ha most bevállalja a gyereket és a fiú elhagyja, akkor utána nagyon nehéz lesz új párt találni. Ritka az aki vállalja más gyermekét, vagy jó nevelőapa tud lenni. Tű a szénakazalban.
Az anyós is ellene fog támadni, hogy a kicsi fiának az életét elrontja, stb. stb. szóval ezért írtam, hogy 90%-hogy vége a kapcsolatnak ha az a gyerek világra jön.
Azért meg nem kell gyermeket szülni, hogy nélkülözzön, illetve egy csonka családban éljen ahol az apa leszarja, nem tud vele eleget foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!