Terhes lehetek? 42 évesen többi lent
Figyelt kérdés
42 éves vagyok van három gyerekem 23,22,14 évesek. a legkisebbik gyerekem elött volt egykezdödö méhknyakrákom szerencsére nem kellet kipakolni de azt mondták a dokik 50százalék az eséje annak hogy lehet még gyermekem ez 26 évesen volt. szülés után azt mondták nem lehet több gyerekem soha többet. most abban a helyzetben vagyok hogy 3 hete késik van elötejem és kivánós vagyok. püfetnek érzem a hasam. légyszi segitsetek és köszönöm hogy el olvastátok.2014. okt. 5. 23:10
1/10 anonim válasza:
Mivel 3 hete késik, te pedig egy felnőtt nő vagy, gondolom csináltál tesztet. Az mit mutat?
2/10 anonim válasza:
Az hogy 42 eves :)nem jelenti azt hogy nem lehet terhes. Tunetek miatt tesztelnek,meg akkor is ha az orvos azt mondta nem lehet gyereke.
Ember tervez isten vegez:)tehat nem lehetetlen.
Tesztelj es meg nyugszol
3/10 A kérdező kommentje:
teszteltem már az negativ de akkor mitöl van elötej? orvoshoz meg pénteken tudok menni mert akkora kaptam idöpontot
2014. okt. 5. 23:23
4/10 anonim válasza:
Előtej a második trimeszternél előbb nincs.. de inkább a szülés előtt jellemző.
5/10 anonim válasza:
ha a tested negative .. en a helyedbe elmennek egy nogyogyaszati kivizsgalasra mell meh stb.. mivel mondtak hogy anno kezdodo mehnyakrakot lattak nalad nem ijjeszteni akarlak de nezesd meg magad inkabb legyen terheseg mint mas!
9/10 anonim válasza:
a tej megjelenése magas prolaktin szintre utal.Doki.
10/10 A kérdező kommentje:
ma magjött egy nagyobb görcs után és hirtelen folyó vér volt olyan mintha megvágtam volna magam.holnap megyek dokihoz talán sürgöségi ként megvizsgál.
2014. okt. 6. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!