Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? 42 évesen...

Terhes lehetek? 42 évesen többi lent

Figyelt kérdés
42 éves vagyok van három gyerekem 23,22,14 évesek. a legkisebbik gyerekem elött volt egykezdödö méhknyakrákom szerencsére nem kellet kipakolni de azt mondták a dokik 50százalék az eséje annak hogy lehet még gyermekem ez 26 évesen volt. szülés után azt mondták nem lehet több gyerekem soha többet. most abban a helyzetben vagyok hogy 3 hete késik van elötejem és kivánós vagyok. püfetnek érzem a hasam. légyszi segitsetek és köszönöm hogy el olvastátok.
2014. okt. 5. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Mivel 3 hete késik, te pedig egy felnőtt nő vagy, gondolom csináltál tesztet. Az mit mutat?
2014. okt. 5. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Az hogy 42 eves :)nem jelenti azt hogy nem lehet terhes. Tunetek miatt tesztelnek,meg akkor is ha az orvos azt mondta nem lehet gyereke.

Ember tervez isten vegez:)tehat nem lehetetlen.

Tesztelj es meg nyugszol

2014. okt. 5. 23:18
 3/10 A kérdező kommentje:
teszteltem már az negativ de akkor mitöl van elötej? orvoshoz meg pénteken tudok menni mert akkora kaptam idöpontot
2014. okt. 5. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Előtej a második trimeszternél előbb nincs.. de inkább a szülés előtt jellemző.
2014. okt. 5. 23:39
 5/10 anonim ***** válasza:
ha a tested negative .. en a helyedbe elmennek egy nogyogyaszati kivizsgalasra mell meh stb.. mivel mondtak hogy anno kezdodo mehnyakrakot lattak nalad nem ijjeszteni akarlak de nezesd meg magad inkabb legyen terheseg mint mas!
2014. okt. 6. 01:21
 6/10 anonim ***** válasza:
*teszted*
2014. okt. 6. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!
2014. okt. 6. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Menopausa??
2014. okt. 6. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
a tej megjelenése magas prolaktin szintre utal.Doki.
2014. okt. 6. 11:01
 10/10 A kérdező kommentje:
ma magjött egy nagyobb görcs után és hirtelen folyó vér volt olyan mintha megvágtam volna magam.holnap megyek dokihoz talán sürgöségi ként megvizsgál.
2014. okt. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!