48 évesen lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Májusban volt utoljára menstruációm 4 napig.Júniusban 1 csepp volt csak.Azóta semmmi!Bármit eszek azonnal puffadok,hányingerem van!Ja és hullik a hajam is.Orvos megvizsgált és szervi problém nincs,terhességet nem lát igaz ez 1 hete volt.A tüneteim folyamatosan megvannak.2009. aug. 31. 19:43
2/10 anonim válasza:
Nem tartozik a lehetetlen kategóriába a terhesség ennyi éves korban sem. Ha a doki egy hete nem látott semmi terhességre utalót akkor szerintem kizárt, hogy folyamatos panaszaid mögött terhesség álljon.
3/10 anonim válasza:
Szia!
Van gyereked már? gondolom, igen. 48 évesen is lehetsz elméletileg(!) terhes, de nagy-nagy valószínűséggel ez a változókor lesz. Ugyanis nem tipikus terhességi tünet a hajhullás....
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat aki még tud valamit segítsen!Igen van 3 nagy fiam.Rendszeres nemi életet élek és örülnék ha baba lenne.
2009. aug. 31. 20:00
5/10 anonim válasza:
ennyi idősen örülnél ha terhes lennél?sztem is változó kor!ha májusban volt meg utoljára,és 1 hete nézett meg orvos akkor már simán látná ha bab lenne!
6/10 anonim válasza:
a helyzet az hogy a valtozo korral ami jar sokszor lehetnek terhesegi tunetek is de a hajhullas ez nem terhesegi tunet van olyan veled hogy hohullamok aztan meg fazol?mert ha igen ez abszolult valtozokor nem akarlak elkeseriteni de szerintem nem vagy terhes hanem a valtozokorba leptel!
7/10 anonim válasza:
Hát... a hányinger azért gyanús is lehet... Én ismerek egy nőt, ő 47 évesen lett terhes a 7.gyerkőccel... Anyukám velem 46 évesen...
Egy tesztet megér, Rossmann-ban, DM-ben 800 ft-ért van, de patikában, hipermaretekben is... Reggeli elsőből tesztelj, és kiderül. Ha a hcg okozza a hányingert, akkor már a teszt is ki fogja mutatni!
Én drukkolok!
8/10 A kérdező kommentje:
Olyan tünetem nincs hogy hőhullám és utána fázom!
2009. szept. 1. 09:16
9/10 anonim válasza:
kiderült, hogy mi volt a probléma?
10/10 anonim válasza:
Az esély fennállhat. Nem lehet hogy teljesen elmaradt??
Én is félek 43 évesen nem hiányzik..
Valamilyen műsorba azt hallotam : 40 év fölött egyre kisebb az esélye, vagy ha terhesség létrejön, elvetéljük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!