Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan anyuka itt...

Van köztetek olyan anyuka itt akik nagyon szeretnének második kisbabát de eléggé félnek s hol biztosan akarják hol pedig bizonytalan minden?! Sajnos van egy rossz dolog is a történetemben.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretnék a kislányomnak egy testvért s magamnak/magunknak gyermeket.

Decemberben lesz 2 éves a lányunk.

Kis korkülönbség híve vagyok de ha sokat sokat vacilálok akkor ez átbillenhet a nagy korkülönbség kategoriába.. Azért írtam, hogy vacilálok mert a kedvesem teljes mértékben benne van a dologban. Csak én félek tőle.

Azért mert a szívem mélyén nem jött el az az igazi mindent elsöprő érzés, hogy szeretném?

Valaki van hasonló helyzetben?

Spirálom van fent. Ahogy hívnám a dokit, h le szeretném vetetni, jön egy másik érzés, hogy még nem kéne.. És döntés képtelenné váltam.

Félek attól is, hogy a lányom már nem kapja meg tőlem a 100% figyelmet ha terhes leszek.

Örülök, hogy vége a csörgős, gügyögős korszaknak, mégis vágyom egy ujjabb bébire, terhességre... Magam sem értem magamat:)

Félek, h mennyi, milyen türelmem lenne..

A megszokott napirendünk elvesztésétől.

Félek sok mindentől, de mégis.. Ahh

Tudnátok ezzel kapcsolatban tapasztalatokat írni?

Úgy összeszoktunk már így 3an. Nem tudok milyen lenne még egy gyerekkel az életünk.

Nem mellesleg én azért élvezem a "szabadságot" hogy a kicsi lányom már picit nagyobbacska. Nem csecsemő már, nincs szoptatás stb.

Már régóta agyalok ezen a témán.

Hol nagyon akarom. S titkon reménykedem abban mikor késik, hogy biztos baba. Pedig mint írtam spirálom van.

De mikor jobban belegondolok egy egy késésnél, hogy úr isten csak ne baba legyen!!

Amikor a kislányom 7hónapos volt kiderült, h terhes vagyok.

Nagyon sírtam, zokogtam.. Nem akartam! Vagyis de.. Csak valami nagyon megingott bennem. Nem voltan mentálisan én fizikailag sem felkészülve erre. Nem gondoltuk volna.. Elvetettem a 8.héten.

3hét gyötrelem s pokol volt míg nem eljött az abortusz ideje.. Most lenne 5hónapos ha megszületett volna.

Nos ezért a spirál.. Biztosra akartam menni.

Gondolkodtam azon, h talán emiatt örlődöm.

De elötte is akartam. De ahogyan megkaptam, bepánikoltam.

A döntésemet nem bántam meg! Akkor és úgy nem ... :(

A pici lányom elfoglalta az összes helyet a szívemben!

Most jött el az,h szeretnék! Vagy mégsem?!

Akár negativ akár pozitív a véleményed kérlek írd meg mit gondolsz a helyzetemről!

Köszönöm...

2016. szept. 1. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Nekem is szűz a csillagjegyem!

De én igy dilemmázni kevés dolgon szoktam!

Ha a csillagjegyedből indulsz ki akkor ne várja a tesóval! Ami viszont az én véleményem az hogy várj!

2016. szept. 2. 06:37
 12/14 anonim ***** válasza:
En nagy korkulonbseget akartam. Ugy akartam, hogyha a lanyom elkezdi az iskolat, akkor teherbeesem (5 evesen kezdi). De mivel a lanyom sem jott egybol, igy mar korabban elkezdtunk probalkozni. Elso honapban terhes lettem. Meg nem elem bele magam, mert meg 8 hetes terhes sem vagyok, de sokszor gondolkodom azon, hogy valoban ezt akarom? A lanyommal mar jokat lehet beszelgetni, menni ide-oda. Most ujra egy csecsemo a hazban...hat nem tudom, hogy fel vagyok-e ra keszulve. Remelem az elkovetkezendo 7 honap eleg lesz a rahangolodasra
2016. szept. 2. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi is igy voltunk! A ferjem biztos volt benne,en viszont amikor ott volt,hogy na most,kicsit mindig beparaztam.en is a kis korkulonbseg hive vagyok.vegul arra jutottunk,h jojjon a teso. Raalltunk,de a sikertelen honapban mindig ugy gondoltam,h talan jobb is igy,kicsi meg a lanyom,neki meg a 100%os figyelmemre van szuksege,aztan pedig bedepiztem,h miert nem sikerult... Vegul a 3.honap sikeres lett! Osszejott a teso! A lanyom most 19honapos en pedig 22hetes kismama vagyok! Eleinte voltak olyan erzesek bennem,h talan meg varni kellett volna,de ez mostanra megszunt! Ujra kislanyt varunk es nagyon boldog vagyok! Mindennel jobban orulok annak,hogy sikerult es,h ilyen hamar! :) nem az anyagiak miatt voltak ketsegeim,nem is azert,mert felek,h nem birkoznek meg a feladattal,hanem a lanyom miatt! Vajon,h fogadja majd,h fog esni neki ha majd mar megoszlik a figyelmem. Igaz meg csak a pocakban van,de rengetegszer odajon,megsimogatja es rahajtja a kis fejet! H ez egy 19honapos picurkanal mennyire tudatos,vagy mennyire fogja fel,h mi is van ott bent,fogalmam sincs! De mindig mondja a nevet es simogatja a hasam :)
2016. szept. 2. 13:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. szept. 2. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!