Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » El sem hiszem ilyen nincs...

El sem hiszem ilyen nincs komolyan mondom? Ezért nem tudtam teherbe esni!

Figyelt kérdés

Két éve várunk hogy sikerüljön a baba. Voltam már többször hormon és pajzsmirigy vizsgálaton több ultrahangos vizsgálatok sőt volt egy pete vezeték csavarodásom amivel műtőtek is laparoszkopiás volt. Azt mondta a doki vékony a ciklusomban folyton a nyálkahártyám tavaly utrogestan kaptam de semmi idén dupasztont úgyse sikerült. Próbáltam az inofolic port orvos javaslatára az sem hozott eredményt.kb két hónapja fáj a lábam ennek köszönhetően magán fizetős vérvételen voltam ahol csak kizárólag a D vitamin néztek tegnap voltam és ma kész is van! Az eredmény:

41.60 nmol/1

Az orvos látta de a házi orvos és azt mondta nagyon alacsony és ez is befolyásolja hogy eddig nem sikerült a terhesség.

Napi 3000 egység d mitamint kell szednem. Szerintetek elég ennyi? Volt vagy van aki hasonló helyzetben van?

2016. aug. 30. 13:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Ment a zold kezecske mindenkinek.

De olyan szomoru vagyok hogy mindenki egy velemenyen van de biztos igy van ha mindenki azt mondja ...de akkor miert mondta a hazi orvos hogy lehet felelos d vitamin szint .azert lettem szomoru meg mondom oszinten mert mar csak ebben remenykedem 😥 hogy segit majd a d vitamin helyre allitasa es lehetne vegre babank .

2016. aug. 30. 14:53
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ártani nem fog, az biztos. Nyugodj meg, ha ennyire rágörcsölsz az biztosan nem segít. Ha nincsen semmi egészségügyi oka és mindketten rendben vagytok, jönni fog a lurkó, amikor jönni akar. Türelem!
2016. aug. 30. 15:05
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is nagyon nehezen jött a baba és rengeteg mindennek utánaolvastam. Amit javaslok, hogy nézz meg, ha még nem tetted volna a trombózis panel és immunológia. A trombózis panel vizsgálatnál azt nézik, hogy van-e véralvadási problémád (nagyon leegyszerűsítve), mivel ez is okozhatja a sikertelenséget. Immunológiánál pedig vagy a Te immunrendszered "túl erős" és nem engedi megfoganni a babát (erre pl úgy keress rá, hogy NK ölősejtek) vagy a pároddal összeférhetetlenségi problémád van. Sajnos ezek drága vizsgálatok, de tudom, hogy az ember már bármit kifizetne, csak sikerüljön. Ne add fel, előbb-utóbb össze fog jönni!
2016. aug. 30. 15:18
 14/29 A kérdező kommentje:

Jajjj kedves utolso hidd el mar anyyi vizsgalatom volt.....

Volt immonologia ver vizsgalatom is es jo lett.

Lehet egyszeruen mar le jart az idom mert 36 es fel eves vagyok.

2016. aug. 30. 15:27
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Nem szabad erre gondolni, mert az AMH sem ezt mutatja, azt mondtad, ott jó értéked lett. Menni fog az! Inszemináció még nem került szóba?
2016. aug. 30. 15:43
 16/29 A kérdező kommentje:
De csak én nem szeretném egyenlőre főleg hogy még a nőgyógyász nem tudja az alacsony d vitamin szintet.
2016. aug. 30. 16:41
 17/29 anonim ***** válasza:

Több cikk illetve fórum foglalkozott már ezzel, hogy a d-vitamin hiány rontja a fogamzóképességet. Úgyhogy elképzelhető,hogy ez volta gond eddig. Viszont a kérdéseddel ellentétben tényleg nem jelenthető ki biztosra, hogy ez gátolt eddig, csupán egy lehetőség.

De kívánom, hogy ezután minél hamarább sikerüljön a baba!

2016. aug. 30. 17:34
 18/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a jo kivansagot! Ki fog derulni ha ez volt a gond,csak az a kerdes hogy mennyi ido mulva fog helyre allni a d vitamin szintem?! Ha valoban ez a gond meg fogom irni hogy ezzel is segitsek barkinek aki babat szeretne .
2016. aug. 30. 19:24
 19/29 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.Nem járt le az időd,ne butáskodj.Én is 36 éves leszek hamarosan és soha nem adjuk fel a reményt.Eljön a mi időnk is. :)
2016. aug. 31. 08:54
 20/29 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy utolsó. ..😒 remenykedjunk remélem pozitív lesz a történetem vége és tudok segíteni másnak is! Főleg ilyen hosszú idő után. ..mert két éve volt a műtét de már előtte egy év mire kiderült hogy csavarodott a pete vezeték szóval összesen 3 éve várunk 😞
2016. aug. 31. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!