El sem hiszem ilyen nincs komolyan mondom? Ezért nem tudtam teherbe esni!
Két éve várunk hogy sikerüljön a baba. Voltam már többször hormon és pajzsmirigy vizsgálaton több ultrahangos vizsgálatok sőt volt egy pete vezeték csavarodásom amivel műtőtek is laparoszkopiás volt. Azt mondta a doki vékony a ciklusomban folyton a nyálkahártyám tavaly utrogestan kaptam de semmi idén dupasztont úgyse sikerült. Próbáltam az inofolic port orvos javaslatára az sem hozott eredményt.kb két hónapja fáj a lábam ennek köszönhetően magán fizetős vérvételen voltam ahol csak kizárólag a D vitamin néztek tegnap voltam és ma kész is van! Az eredmény:
41.60 nmol/1
Az orvos látta de a házi orvos és azt mondta nagyon alacsony és ez is befolyásolja hogy eddig nem sikerült a terhesség.
Napi 3000 egység d mitamint kell szednem. Szerintetek elég ennyi? Volt vagy van aki hasonló helyzetben van?
Ment a zold kezecske mindenkinek.
De olyan szomoru vagyok hogy mindenki egy velemenyen van de biztos igy van ha mindenki azt mondja ...de akkor miert mondta a hazi orvos hogy lehet felelos d vitamin szint .azert lettem szomoru meg mondom oszinten mert mar csak ebben remenykedem 😥 hogy segit majd a d vitamin helyre allitasa es lehetne vegre babank .
Jajjj kedves utolso hidd el mar anyyi vizsgalatom volt.....
Volt immonologia ver vizsgalatom is es jo lett.
Lehet egyszeruen mar le jart az idom mert 36 es fel eves vagyok.
Több cikk illetve fórum foglalkozott már ezzel, hogy a d-vitamin hiány rontja a fogamzóképességet. Úgyhogy elképzelhető,hogy ez volta gond eddig. Viszont a kérdéseddel ellentétben tényleg nem jelenthető ki biztosra, hogy ez gátolt eddig, csupán egy lehetőség.
De kívánom, hogy ezután minél hamarább sikerüljön a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!