Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most komolyan, esett valaki...

Most komolyan, esett valaki teherbe a Jónás-naptár szerint? Olyanok, akiknek nem az ovu körüli időre esik.

Figyelt kérdés
Nekem mindig akkor van a menstruációm, vagy más képtelen időpontra esik. Aki akkor tudott teherbe esni, máskor nem volt együtt a párjával, hogy biztos az időpontban?
2010. márc. 6. 11:55
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, sejtettem, hogy ekkora tolongás lesz:)
2010. márc. 6. 12:52
 2/25 anonim ***** válasza:
67%
Szia.Én kiprobáltam nem menzi napjára esett hanem pont arra a napra mikor pém volt.De nem lettem terhes.
2010. márc. 6. 14:06
 3/25 A kérdező kommentje:
Kösz.
2010. márc. 6. 14:13
 4/25 anonim ***** válasza:
78%

Nekem pár hónapja pontosan a Jónás napra esett a pé-m, de mégsem lett baba :(

Habár a páromnál gond van a spermaszámmal.

2010. márc. 6. 14:38
 5/25 anonim ***** válasza:
53%
Mi 2 honapja probalkozunk, akkor is amikor pe van, meg a Jonas napon is. Eddig semmi, jovo heten tobbet tudok mondani..
2010. márc. 6. 16:12
 6/25 A kérdező kommentje:
Köszi, várom az eredményt:) Most én is kipróbálom, bár nem fűzök hozzá sok reményt.
2010. márc. 6. 16:53
 7/25 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Nekem két gyerkőcöm van már,mindkettőt tudatosan Jónás napom elötti három napban "csináltuk".A nemük is bejött egy lány ,egy fiú.

Most 10+2 hetes kismama vagyok ismét,és a januári Jónás napra akcióztunk.Ez is bevált!

Persze nekem is volt középidős ovulációm,de a babáim nem akkor fogantak,hanem Jónás napkor:)

Az első,a lányom mensikor!!!Akkor volt Jónás nap.És mensi ellenére összejött.

Nem mondott hülyeséget Jónás Jenő,csak sokan nem hisznek benne.

DE!A Jónás módszer csak egészséges pároknál alkalmazható,meddőség,kevés spermaszám,szervi probléma,stb,kizáró ok.Gondolom ezt tudod.

Hál Istennek mi egészségesek vagyunk,így bevált.

egy kismami.

2010. márc. 9. 16:54
 8/25 anonim ***** válasza:
54%

Mi is próbáltuk a Jónás naptáros témát, de nem jött össze a baba...DE én nem vagyok makk egészséges (nincs meg 1 petevezetőm),bár így is reménykedtem akkor....mostanában meg csak belekukkantok a naptáramba, hogy akkor szexeltünk-e vagy nem?!!:)

Sajnos sikertelen eddig a próbálkozásunk.....

Barátnőim sem tudnak "pozitívan" vélekedni róla:(!

2010. márc. 9. 18:23
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Mindkétszer Jónás-napon estem teherbe, bár ovum is akkor volt.
2010. márc. 10. 10:12
 10/25 anonim ***** válasza:

Szia!Én speciell még nem estem teherbe, de jövő hónapban már kinéztem, hogy a Jónás nap egybe esik a pé-vel, így majd belehúzunk.

DE én úgy gondolom, hogy ha nem hiszel benne (és ez más dolgokkal is így van) akkor nem is működhet, no meg ha valami probléma van valamelyikötök egészségével.(ekkor sem lehetetlen, csak több türelem kell hozzá)

Majd beszámolok, hogy sikerült-e:-)

Mielőbbi babásodást neked!

2010. márc. 10. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!