Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most komolyan, esett valaki...

Most komolyan, esett valaki teherbe a Jónás-naptár szerint? Olyanok, akiknek nem az ovu körüli időre esik.

Figyelt kérdés
Nekem mindig akkor van a menstruációm, vagy más képtelen időpontra esik. Aki akkor tudott teherbe esni, máskor nem volt együtt a párjával, hogy biztos az időpontban?
2010. márc. 6. 11:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%

Milyen érdekes!

Azok fel lettek pontozva,akiknek nem vált be.

Vajon miért???

Írtam már,hogy csak egészséges pároknál jöhet szóba.

Igen a hinni akarás is benne van a pakliban:)

Akiknek bevált a módszer azok miért nem kaptak pontozást?

Irígységből vagy miért?

Mert nekünk sikerült?

Nem értem de furcsa:(

egy bevált Jónás napos kismama.

2010. márc. 10. 11:54
 12/25 anonim ***** válasza:
Off. Utolsó, nem tetted fel a miért van annyi irigy meddő nő kérdést? Egyébként miért vagy benne biztos, hogy pont akkor estél teherbe? Abban a hónapban csak akkor voltatok együtt?
2010. márc. 10. 15:47
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

11:54-es! Szerinted,akinek nem jött még össze a baba,az csak irígy lehet!LOL:)! Mekkora....hu...

Nem erről szól ez a dolog!!!

2010. márc. 10. 15:57
 14/25 anonim ***** válasza:
20%
Na ja ez a háromszoros kismami, aki még mensikor is teherbe tudott esni (szerencsétlen meddő nők sehogysem), feltette azt a bizonyos kérdést! Hányok tőle!
2010. márc. 10. 16:56
 15/25 anonim ***** válasza:
46%

De igen én tettem fel a másik kérdést is.

Igen januárban csak abban a három napban voltunk együtt,mert csak akkor tudtunk.Ez a mostani babám.

A többi gyerekemnél visszaszámoltam a szüléstől és kijött a Jónás napom elötti három nap egyike.

Én igenis hiszek benne,és sokan vannak akiknek így sikerült.ez egy plusz ovu nap tulajdonképp.

Jaj Istenkém,hogy tőlem hányjon valaki,azt nem szeretném:)

A lényeg az,hogy érdekes mód itt is le lett pontozva az,akinek összejött természetes úton a babája:S

Én nem írtam senkire ilyen szép megjegyzéseket,de köszi annak aki felvilágosított,hogy mekkora egy "bunkó"vagyok.

Látom ennél a kérdésnél is összefogtatok,ez nemes dolog.

2010. márc. 10. 17:14
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
Igen, a "problémások" összefognak, mert pontosan tudják a másikról, hogy min megy keresztül. Akik ezt nem élték meg, milyen évekig küzdeni, azok max. sajnálnak minket, de átérezni nem tudják. Sokan írták már, én is írom, fogalmad sincs, mekkora szerencséd van, hogy neked nem kellett mindezen keresztül menned. Magam részéről én nem okoskodok kismamáknak, nem is figyelem azokat a kérdéseket, amik rájuk vonatkoznak, mert sajnos nem érint. De tudod, megértem azokat a "problémásokat", akiknek kinyílik a bicska a zsebében a hozzászólásaidtól, mert az, hogy te mensi alatt estél pont teherbe, azt ugye tudod, hogy 1 a millióhoz. Mégegyszer írom, semmiféle irigység nincs bennem, ahogy a többiekben sem szerintem.
2010. márc. 11. 08:20
 17/25 A kérdező kommentje:
Kedves 11:54-es! Egy kis érdekesség: valóban felpontoztam az elején adott válaszokat, a többit még nem. Nagyon komoly oka van, mégpedig az, hogy azóta nem jártam itt.:) A többivel is meg fogom tenni, mert nekem minden válasz hasznos, ami nem kötekedésből íródik. Mindig nyomok a zöldre, ha válaszolnak a kérdésemre.
2010. márc. 11. 15:02
 18/25 A kérdező kommentje:

Többieknek köszönöm a válaszokat. Most akkor voltunk együtt, de ovukor is lesz akció. Hogy hiszek-e benne? Hát utólag megnéztem, a lányomnál nem vált be, és a neme se. Viszont ovu napján elsőre összejött. Mint az elején írtam, nekem képtelen időpontokat jelez, így inkább csak szeretnék hinni benne.:)

Drukkolok annak, aki próbálkozik!:)

2010. márc. 11. 15:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Még valami. Nem vagyok irigy, mindig örülök a jó híreknek. És szerintem még sokan rajtam kívül. Elgondolkodtató, miért pont ez merül fel valakiben másokról...
2010. márc. 11. 16:01
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Örülök,hogy visszanéztél és pontot tettél a végére!

Minden jót neked!

Egy babaváró!

2010. márc. 12. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!