Most komolyan, esett valaki teherbe a Jónás-naptár szerint? Olyanok, akiknek nem az ovu körüli időre esik.
Milyen érdekes!
Azok fel lettek pontozva,akiknek nem vált be.
Vajon miért???
Írtam már,hogy csak egészséges pároknál jöhet szóba.
Igen a hinni akarás is benne van a pakliban:)
Akiknek bevált a módszer azok miért nem kaptak pontozást?
Irígységből vagy miért?
Mert nekünk sikerült?
Nem értem de furcsa:(
egy bevált Jónás napos kismama.
11:54-es! Szerinted,akinek nem jött még össze a baba,az csak irígy lehet!LOL:)! Mekkora....hu...
Nem erről szól ez a dolog!!!
De igen én tettem fel a másik kérdést is.
Igen januárban csak abban a három napban voltunk együtt,mert csak akkor tudtunk.Ez a mostani babám.
A többi gyerekemnél visszaszámoltam a szüléstől és kijött a Jónás napom elötti három nap egyike.
Én igenis hiszek benne,és sokan vannak akiknek így sikerült.ez egy plusz ovu nap tulajdonképp.
Jaj Istenkém,hogy tőlem hányjon valaki,azt nem szeretném:)
A lényeg az,hogy érdekes mód itt is le lett pontozva az,akinek összejött természetes úton a babája:S
Én nem írtam senkire ilyen szép megjegyzéseket,de köszi annak aki felvilágosított,hogy mekkora egy "bunkó"vagyok.
Látom ennél a kérdésnél is összefogtatok,ez nemes dolog.
Többieknek köszönöm a válaszokat. Most akkor voltunk együtt, de ovukor is lesz akció. Hogy hiszek-e benne? Hát utólag megnéztem, a lányomnál nem vált be, és a neme se. Viszont ovu napján elsőre összejött. Mint az elején írtam, nekem képtelen időpontokat jelez, így inkább csak szeretnék hinni benne.:)
Drukkolok annak, aki próbálkozik!:)
Szia kérdező!
Örülök,hogy visszanéztél és pontot tettél a végére!
Minden jót neked!
Egy babaváró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!