Lombik babat szeretnek annak ellenere, hogy termeszetes úton is lehet a parommal kozos gyermekunk. Lehetseges e ez?
Kedves valaszolok!
Juniusban ment el az elso terhessegem, mint mar mondtam ikrek voltak, kereken egy evig probalkoztunk mire sikerultek.
Egyes nincs igazad,én is 6 éve vágyom babára,mielőtt még azt gondolnád hogy bárkit is védek.
Kedves Kérdező!
Számos magánklinika létezik,például a versyst szokták javasolni sokan,és ott van lehetőség lombikra de persze fizetős lombikra.Arra mindenkinek szíve-joga beruházni.
A TB-s lombikoknál számos követelmény van,így az nálad kilőve.Nézd meg a honlapjukat,azon árlista is van feltüntetve,hogy mi mennyibe kerül.
Sok sikert az ikrekhez!
4 gyerekes anyuka vagyok!
A fiaim 7 es 4 evesek , az ikerbabaim 3,5 honaposak.
Jol irjak a valaszolok : az iker terhesseg nem piskotaszelet.
33 hetesen korhazba kerultem mert kinyilt a mehszaj es feltek,hogy koraszules lesz. Nem fordultak be igy eselyem se volt normal szulesre, csaszaroztak 37, 5 hetesen. A fiam 3000 gramm, a lanyom 2880 gramm volt. Magyaran majdnem 6 kg volt a 2 baba egyutt. 3 hete mutottek mert koldok servem es rektus diastase is lett (sima hasizom szetvalas) , most van egy 15 centis vagas a hasamon fuggolegesen. Kenyszer pihenom van mert nem emelhetek. Itt a 4 gyerek , igaz van most segitsegem de jovo hettol nem lesz.
Ha lehet termeszetes uton babatok szerintem ne akarj lombikkal ikreket. Aranyosak, cukik de az en szervezetem kikeszult toluk pedig a fiaim 4 kgk voltak mikor megszulettek.
Arrol mar nem is beszeltem,hogy milyen az elet az elso idokben az ikrekkel..
Nem bántásból, de ameddig az ikerbabáidat szeretnéd vissza kapni ne vállaljatok gyereket. Enged őket el és próbálkozzatok akkortól, amikor újra az a cél, hogy gyereketek legyen.
Amikor már mindegy, hogy ikrek vagy nem ikrek.
Nem bántásból vagy kötözködésből írom, de azzal ugye tisztában vagy, hogy lombikkal, vagy clostyval kétpetéjű ikreid lennének?
Mert ha esetleg az mozgat, hogy két egyforma cuki-muki baba legyen, arra ez nem megoldás.
A kétpetéjű ikrek genetikailag olyanok mint bármelyik két testvér, csak egyszerre születnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!