Lombik babat szeretnek annak ellenere, hogy termeszetes úton is lehet a parommal kozos gyermekunk. Lehetseges e ez?
Van már gyermeketek?
Úgy értem, biztos, hogy természetes úton is lehet közös gyermeketek? Mert akkor sem biztos, hogy lesz természetes úton, ha nincs kimutatható eltérés egyikőtöknél sem. Pl. blokkolod pszichésen, mert rágörcsöltél az ikrekre.
A fizetősön is rengeteg időt kell várni...és, ha az valóban igaz, hogy gyakran 3-ból egy, vagy egy sem tapad meg. Négynél többet talán be sem ültetnek, de mi van ha mind megtapad?
Szia,
Ne törődj a gonosz megjegyzésekkel.
Én, 2,5 éve járok orvoshoz, mert nem lehet természetes úton babánk. Ergo - tudom, miről beszélek.
A sorrend nálunk így volt: - vizsgálatok ... clostilbegyt - természetes úton (orvosi megfigyelés alatt - adott hónapban többszöri vizsgálatok), majd inszemináció. Ezzel is nagy esély van az ikrekre.
Ha, orvosi segítség alatt sem esel teherbe természetes úton akkor inszemináció következik. De, úgy tudom, hogy 5 vagy 7 sikertelen inszemináció után jön a lombik. Én, így tudom. Ahhoz, hogy egyből lombik legyen ilyen problémával kell rendelkezz: - kétoldali átjárhatatlan petevezetőre, vagy
előrehaladott endometriosis által károsodott petevezető funkcióra,
- jelentős hormonális problémákra,
- alacsony spermiumszámra,
- előrehaladott anyai életkorra,
Ha, egyből oda szeretnél kerülni, biztos, hogy engedik... szerintem, vannak akik lombikkal szültek elsőre, majd természetes úton a másodikat... viszont, akkor saját finanszírozású lesz. Ez valószínűbb...
Ez 500 ezer kb. Fizetni kell a gyógyszereket, a petesejt leszívást (punkció), és a beültetést. Nekünk ennyi volt. Tavaly.(mindenhol ennyi - két helyen voltunk.)
A többiek mikor azt írták, hogy elveszed mástól a helyet, arra gondoltak, hogy elég sok a várakozási idő. Nagyjából 1 év. Bár, ez csak a tb támogatott lombikra érvényes. Azért, mert az állam csak alacsony keretet biztosít erre, így elég kevesen tudnak részt venni 1 évben.
Megértem, hogy ikrekre vágysz, én is azt szeretnék, mióta tudom, hogy nem lehet, hamár csak így, akkor legyenek ikrek. :)
Hülyeség, ha valaki azt mondja, "hazudni fogsz az orvosnak?" Hazudni azt nem tudsz, mert minden kimondott szavadat ellenőrizni fogják. Ha, nem tudod alátámasztani vizsgálatokkal, akkor elküldenek vizsgálatokra. Még a házassági anyakk. másolatot is csatolnunk kellett. (ha nem vagytok házasok bejegyzett élettársi papír kell)
Szorítok, hogy sikerüljön. Nem számít, hogyan és mért szeretnéd így, ha szeretnéd a babát - babákat, akkor sikerüljön!! :) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!