Hány évesen vállalnátok be egy gyereket?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 08:53
11/17 anonim válasza:
Szia! Én 19 éves vagyok, és 31 hetes kismama:) Nem volt tervezett, de nem bánom, már alig várom a kislányom:):):)
12/17 anonim válasza:
mi már 4 éve szeretnénk babaát 25 vagyok most de 4 évvel ezelőtt bármit megtettem volna h sikerüljön most pedig úgy érzem ráérek még!!!
13/17 anonim válasza:
szia. én 34 vagyok, a férjem 38 éves.
9éve vagyunk együtt,de csak nemrég jutottunk el oda hogy babát szeretnénk. nov. elejétől próbálkoztunk....december végén összejött :-)(két menszi volt közben)
17+5 hetes km
14/17 anonim válasza:
Én 25 évesen vállaltam az elsőt. Nem igazán volt tervezett baba, de természetesen az abortusz szóba se jött.
Most már 29 vagyok és két gyermekes anyuka.
ha még egyszer kezdhetném, nem "sietnék" vele ennyire, még vártam volna pár évet amit kettesben tölthettünk volna a férjemmel.
Nagyon jó dolog a babázás meg imádom is mindkettejüket, de totálisan a sor végére került saját magam.
15/17 anonim válasza:
24 vagyok, most van tervben a baba. nehéz erre válaszolni, de gyakorlatilag, amióta erre esély van (első szexuális kapcsolat. 19 voltam), azóta, ha becsúszott volna, vállaltam volna.
16/17 anonim válasza:
24 évesen kezdtünk próbálkozni, de nem jön már 2 éve :( Persze, ha becsúszott volna előbb (19 évesen jöttünk össze), akkor is megtartottuk volna.
17/17 anonim válasza:
Magyarázzátok már meg nekem, hogy miért kellett lehúzni azt a válaszomat, hogy 35 felett nem szülnék??? Nem azt mondtam, hogy más ne szüljön! Kapjatok már a fejetekhez és tanuljatok meg elfogadni más véleményt is, mint a tiétek! A kultúra itt kezdődne. (8.56-os, aki senkit nem húz le, mert nem ért velem egyet) Hello!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!