Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha megszakításo...

Zsenevixy kérdése:

Lehetek terhes ha megszakításosan lefeküdtem a barátommal?

Figyelt kérdés

Lehetek terhes mert mostanában kellene megjönnie és a betétemen csak ilyen barnás foltok vannak és a pattanasaim is kijöttek úgy ahogy szokott . De még mindig nem jött meg lehetek terhes? Mert szokott fájni a hasam is van amikor görcsör van amikor szúr és néha úgy érzem hogy hányingerem van

A válaszokat előre is köszönöm

2016. aug. 25. 15:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is kezdődött júniusban, most 12 hetes terhes vagyok. :)

Csinálj egy tesztet!

Ha negatív, az nem azt jelenti, hogy a megszakítás jó védekezés, hanem hogy most mákod volt. Ne szórakozz az életeddel, mindig védekezz!

2016. aug. 25. 19:06
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Bakker cicafiú a kérdésben is kiírhattad volna, hogy 13 éves fiúcska vagy, így korábban kaptad volna a megnyugtatást, miszerint nem vagy terhes WTFFFFF ember ennyi eszed azért lehetne!
2016. aug. 25. 20:40
 23/24 anonim válasza:
0%
Lehet az vagy amúgy pecsételő vérzést tapasztalhatsz a terhesség 12. napja körül illetve ha terhességi tesztre kerül a sor akkor neked elég a 25 ös erősségű teszt is és a teszt mellé ajánlom a doboz óvszert is vagy gyógyszert gyógyszerekből már van kis hormontartalmú is ami akkor is szedhető ha nem vagy még 18 csak mondjuk 15 14 16 ilyenek és ha már elmúlás 18 akkor már van spirál amit szülés elött is fel lehet rakatni 4 évre szól és nem fogsz vérezni és más fogamzás gátlásra nincs szükség
2016. aug. 26. 08:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Titusztitusz azért annyit hozzátennék, hogy az előváladék is tartalmazhat hímivarsejtet, innentől kezdve védekezésnek nagy biztonsággal nem nevezném. Igaz 100 nőből ha 20 így jár,de van rá esély.Egy ismerősöm nekem is járt már így, ott sem az időzítéssel volt a baj.
2016. aug. 26. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!