Zsenevixy kérdése:
Lehetek terhes ha megszakításosan lefeküdtem a barátommal?
Figyelt kérdés
Lehetek terhes mert mostanában kellene megjönnie és a betétemen csak ilyen barnás foltok vannak és a pattanasaim is kijöttek úgy ahogy szokott . De még mindig nem jött meg lehetek terhes? Mert szokott fájni a hasam is van amikor görcsör van amikor szúr és néha úgy érzem hogy hányingerem van
A válaszokat előre is köszönöm
2016. aug. 25. 15:51
11/24 Titusztitusz válasza:
Vigyázz 9-es,mert ilyen véleményekért seccpecc alatt leszavaz majd tégedet is a kérdező...
12/24 anonim válasza:
Igen, lehetsz.
A megszakítás senki számára se védekezés, nincs olyan pali, aki 'tud vigyázni', maximum olyan, akinek szerencséje volt.
13/24 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz én is így lettem. Már 22 hetes kismama vagyok. Mondjuk nekem nem volt probléma. Csinálj egy tesztet.
14/24 anonim válasza:
#11 ki nem ***ja le?! :) 9es voltam.
15/24 Titusztitusz válasza:
Szia 9-es...Igazad van maximálisan...Látod nekem is fontosabb mindig az IGAZSÁG KIMONDÁSA
16/24 anonim válasza:
Azért nem mindegy,hogy az okos hülyéskedik vqgy a hülye okoskodik!
Esetedben 11 inkább az utóbbiról van szó! :-D
17/24 anonim válasza:
Jaj 16-os, Titusz egy sima troll, elismerem, a viccesebb fajtából. Nem gondolja komolyan, amit ír, csak jól ráérzett, hogy mivel lehet hergelni itt a népet.
18/24 Titusztitusz válasza:
16-os...Hát...Ha TE mondod...
19/24 Titusztitusz válasza:
17-es...Nem, rosszul látod a dolgot..."Titusztitusz" EGY,még normális,sokat látott ember ezen a már teljesen szánalmas,az életröl semmit sem tudó,még 40 évesen is szűz kisfiúk álltal,meg nőt csak fényképen látott szerencsétlen lúzerek "megszállta" portálon...Az ember csak olvassa pl.ezen a kérdésen is némely hozzászóló agymenését,és hirtelen azt se tudom sokszor,hogy sírjak vagy nevessek...
20/24 anonim válasza:
Igen. Csak kicsi az esèlye!
Gondolom nem vagy 18. Besem allt meg a menzeszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!