Szerintetek van ott csík?
Figyelt kérdés
12. DPO
Tudom a nemvárt után kell tesztelni, de annyira szeretném ha jönne a kistesó.
2016. aug. 24. 13:34
21/35 anonim válasza:
Én is látom ezeken is. Nekem amúgy sose volt negatìv teszten halvány csìk! Ìgy reméljük ebből baba lesz! ;)
22/35 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes minden nap tesztelni. Ha 2-3 naponta teszed, sokkal jobban látható, ha erősödik a csík. Drukkolok mindenesetre! :)
24/35 anonim válasza:
Szerintem csak úgy nincs halvány csík egyik teszten sem.
Szoritok én is hasonlóan vagyok csak neken több mint 2 hete késik és volt egy halvány pozi teszt,megfogadtam nem tesztelek folyton mert begolyozók :)
25/35 anonim válasza:
24# az igaz, h csak ugy nincs masodik csik. De rengeteg ilyen eset van, es megsincs baba.:(
29/35 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg választ. Tudom, hogy most egy türelmetlen buta kis libának tűnök, de annyira szeretném, hogy sikerüljön. Hiába mondanám, hogy várok a tesztelessel ismerve magam holnap megint markolat. Azt hiszem kicsit rágörcsöltem. .. holnap már nem írok ki kérdést ha vkit érdekel felteszem ide a képet!
2016. aug. 25. 16:16
30/35 anonim válasza:
Szia! Én láttam a tegnapi alsón is valamit és mai alsón picit jobban látni. Én kezdő vagyok a témában. Fél éve szeretnénk babát. Ma lett volna esedékes hogy megjöjjön. Nem jött. Csináltam tesztet de épp hogy látszik azon is valami igaz nap közben csináltam. De fotón ennyire sem látni mint neked. Szóval nem tudom mi ez. Én rávárok pár napot ha nem jön meg. Neked meg DRUKKOLOK!!! És figyelem a holnapi teszted! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!