. Ott a ket csik?
Figyelt kérdés
A piros delelotti, deluta csinaltam meg eggyet az a zold es nemreg csinaltam meg eggyet amin nem latok semmit :(12napja kesik voltam szerdan dokinal kaptam injeckciot azt mondta ha jovo heten sem jon meg menjek vissza2016. aug. 20. 16:44
2/31 A kérdező kommentje:
Bocsi mar is
2016. aug. 20. 16:58
4/31 anonim válasza:
Vmi koszfolt làtszik :-) 2 nap múlva ismételj.
5/31 anonim válasza:
Én is látok valamit.
Azt nem értem, hogy miért kaptál injekciót? Ha netán terhes vagy, akkor az nem árt? Vagy az orvos nem latolgatta, hogy esetleg terhes lehetsz?
6/31 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem lat semmit h lehet h hormon zavar alitolag ha az vagyok nem art neki mert ez csak olyan h helyre agka a hormonokat
2016. aug. 20. 17:39
7/31 anonim válasza:
Mind a kettőn làtszik vmi nagyon halvàny. A piroson picit egyèrtelműbb. Szeretnèl babàt? Majd ìrd meg, h mi a helyzet.
8/31 A kérdező kommentje:
Igen nagyon...a piros a delelotti a masik az ebed utanni..es amit delutan negykor csinaltam mem latni semmit..ami elbizonytalanit 😞 De arra is gondoltam h az utolso vizeletem nwm tartalmazott elegendo hcgt..az lehet?
2016. aug. 20. 18:02
9/31 anonim válasza:
Bàrmi lehet. Reggel tesztelj ùjra. Napközben nem sok èrtelme van. Hàny naposak a ciklusaid? Màskor is szokott kèsni?
10/31 A kérdező kommentje:
Ennyit meg sosemm kesett max5-6nap
2016. aug. 20. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!