. Ott a ket csik?
Figyelt kérdés
A piros delelotti, deluta csinaltam meg eggyet az a zold es nemreg csinaltam meg eggyet amin nem latok semmit :(12napja kesik voltam szerdan dokinal kaptam injeckciot azt mondta ha jovo heten sem jon meg menjek vissza2016. aug. 20. 16:44
22/31 anonim válasza:
Ott a két csik...! De nem ertem, hogy terhes gyanus, gyermeket akaró nőnek miert ad orvos barmilyen injekciót. Injekciót akkor szoktak adni ha nem jon meg, hogy mensi legyen. Hormonális problémára gyógyszeres kezelés de az is csak vérvétel után. Mibol állapította meg, hogy neked ez az injekció indokolt és szükséges???!! Ha kezelésre jársz hozza es alá tudja támasztani az injekció indokoltsagat, ez esetben elnézést kérek, bar nem okoskodok. Ha nem kezel csak elmentél most hozza akkor...erdekes ez az eset. Persze lehet csak én nem értem...
23/31 anonim válasza:
Marmint a ket csik nem a ma reggelire értendő. Elozo vagyok. A tegnapira irtam csak közben linkeltél 😊
24/31 anonim válasza:
Ujra én. Megnéztem közben es ezen is van valami. Ha rozsaszin es nem idon túli akkor drukkolok!!! Es tenyleg erdekel az injekció dolog!! Koszi!
25/31 anonim válasza:
Biztos nincs ott semmi??? Amit latok az fura helyen van, távolabb szokott lenni...de persze nagy szaki nem vagyok. Ha mas is latja... Na, hamarosan kiderül. Ígérem én mar tobbet nem irok. Kivancsi vagyok én is a tobbiek véleményére.
26/31 A kérdező kommentje:
Az orvosom mikor odamentem megnezet es azt mondta h bizik a teszteben hogy jot csinaltam es hogy nem lat semmit ugy nez ki hormonproblema es ezert adott injekciot
2016. aug. 21. 08:32
27/31 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy az injekcio vegett mitat a teszt halvamy pozitivat?:(
2016. aug. 21. 08:35
28/31 anonim válasza:
Én sem értem, hogy mire fel adott injekciót, netán vettek vért előtte, néztek hormonsort?
Mert arra, hogy késik, az még nem lenne önmagában indok rá szerintem...Érdekes felállás mindenesetre.
Tüneted nincs semmi?
29/31 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy lehet. Ez olyan injekció ami meghozza a mensit. Másra nem adhatta mivel azt sem tudja van-e hormonális problémád. Max vérvétel utan. Tiszta szívemből kivánom, hogy ha ott a baba akkor ez az injekció ne ártson neki, maradjon veled. 12 napos keses meg nem akkora dolog, hogy azonnal unjekciozzon. Normalis orvos nem injekciót mé tudja, hogy késői peteeres is lehet vagy csak kitolodott ciklus. Nekem is volt mar ilyen párszor a sok sok ev alatt de 1-2 heti kesesnel egyetlen orvos sem adott szurit. Fel sem merult ez bennük foleg mikor gyerekorojektben van az ember lánya. Es ha jol ertem ti szeretnetek. Sztem keress masik dokit.
30/31 A kérdező kommentje:
Mindenkepen keresek mas dokit.. Csak most nem ertem tegnap miert lett pozitiv es ma negativ.tumetem nincs max annyi hogy itt ott elont a forrossag
2016. aug. 21. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!