Hol tudok beszerezni olyan terméket, amivel meg tudom állapítani azt, hogy körülbelül mikor van a peteérésem?
ciklus.hu-n van valami számolgatós hülyeség,legalábbis mindenki erre hivatkozik.Ha babát szeretnél,szexeljetek rendszeresen,ez a legtutibb módja,nem pedig a számolgatás.Ha nem szeretnél,akkor meg védekezz és ne számolgass.
Amúgy az életkörülmények változása rendszeresen befolyásolja a ciklusodat.Pl,korábban kell kelned,mások lesznek az étkezési szokásaid...stb.
Vehetsz ovulacios tesztet amit lehet gyogyszertarban kapni 5 -os csomagolasban...vagy mikroszkopot ami ugyszinten segithet...amugy kiszamithatod nagyreszt magad is....az atlagciklusod( leghosszabb es legrovidebb..a kettobol szamitod ki az atlagot)kivonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteeresed. Ez nem mindenkinel van igy de nagyreszt igen.
Amugy az elottem szolonak uzenem, hogy neha elkel egy kis segitseg es ha mar tanacsot nem ad akkor legalabb ne legyen undok!!!
Én az egészhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy mi évekig próbálkoztunk a párommal, de sajna nem jött össze a baba. Jártunk meddőségi központba, csináltam teszteket, mértem a hőmet, meg számoltam is.....de semmi.
Mikor azt mondtam, hogy hagyjuk az egészet, majd jön, ha jönni akar, na akkor lettem terhes. :))
Sok sikert kívánok, csak felszabadultan, ne görcsölj azon, hogy mikor lesz babád. Lesz!!!
Egy 12 hetes kicsilány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!