Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes legyek?...

Lehetséges hogy terhes legyek? 17vagyok és félek!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Életemben 2.alkalom volt, óvszerrel védekeztünk is. Nem tudok róla, hogy kiszakadt, de mégis nagyon félek. Itt szoktam olvasgatni milyen tünetek lehetnek, kicsit érzékeny volt a mellbimbóm 2napig, illetve a hasam is fura formát öltött minimálisan! Nem tudom reális-e, vagy csak bebeszelem magamnak. Augusztus 5-én volt az aktus, megjönnie még nem is kellett,majd csak augusztus 27-én, de nagyon félek!

Köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 22. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bebeszéled....
2016. aug. 22. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes.
2016. aug. 22. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire félsz, akkor ne élj nemi életet!

Ha védekezel rendesen, akkor nem leszel terhes. Akármilyen hihetetlen.

És rengeteg tünet létezik a világon, ami számtalan más betegségnek, állapotnak a tünete is, nem csak a terhességé.

Amúgy nagy valószínűséggel azért érzed ezeket a tüneteket, mert lassan meg fog jönni a vérzésed.

2016. aug. 22. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes.
2016. aug. 22. 18:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Hármas, igazad van, nem is tudom miért félek most ennyire.

Köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 22. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Védekeztél. Szóval kicsi az esélye! Csak a stressz és be beszéled magadnak.. A tünetek 6-7. Héten jelentkeznek. ( hányinger, hányás, szédülés, szagérzékenység) De addigra már kiszúrná a szemedet egy pozitív teszt és jobb esetben már igen csak késne a menzid. A hasad pedig a 16. Hét terhességig Nem nől..
2016. aug. 22. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
H.N94 igazán köszönöm a választ!
2016. aug. 22. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!